Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK3 søndag 24. oktober 2010 kl 19.30 Sigrid søker kjæreste

Sigrid på jentedate


Sigrid føler hun er i ferd med å gå seg fast i all datingen og bestemmer seg for å bryte mønsteret helt. Kan jentedate være noe for henne, for eksempel?

Det som begynner som et eksperiment, ender opp i den mest aggressive sjekkingen hittil: Sigrid jakter menn på gaten - på dagtid! - og skjenkes ganske full av en gjeng med lesbiske jenter som skal lære henne "Fernetmetoden".

Så, ut av det blå, dukker Martin opp igjen. Sigrid hadde en fin date med ham for et par uker siden, og blir derfor overrasket når han inviterer henne med på fotballkamp, kanskje det aller siste hun selv ville valgt å gjøre på en date. Så Martin er en fotballgutt, mens Sigrid hater fotball. Men er det ikke sånn at motsetninger tiltrekker hverandre?


Om serien
Sigrid er 30 år og singel og ønsker seg mest av alt en kjæreste. Kan hun finne ekte kjærlighet på seks uker, hvis hun bare prøver hardt nok?

Ingen menn skal føle seg trygge når Sigrid Bonde Tusvik tar på seg å teste alle datingformer som finnes i jakten på drømmemannen. Resultatet er en helt unik reise i kjærlighet, som både er romantisk og desperat, ærlig og pinlig, morsom og slitsom.

Sigrid går i krigen for kjærligheten - og for at du der hjemme skal få svar på hvilket datingkonsept som passer best for deg.


Underholdningsserie i 6 episoder (2010)
Produsert av: Nordisk Film
Pressekontakt: Nathalie Sprus 23044575/90 94 27 08
Tv-seere bes kontakte Publikumsservice, tlf: 815 65 900
Publikumssevice