Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 lørdag 24. september 2005 kl 21.30 Med hjartet på rette staden

Vannverksinspektøren

Steve, Bellamy og Ventress i
Steve, Bellamy og Ventress i "Med hjartet på rette staden". (Foto: Yorkshire TV)
I Aidensfield går en mann rundt og gir seg ut for å være fra vannverket. Hos gamle miss Fairbride tar han noen pengesedler som er gjemt i en teboks. Snart er flere av byens eldre damer lurt av "vannverksinspektøren".

Nede på politikammeret er konstablene Steve, Bellamy og Ventress samlet på kontoret. De diskuterer de siste dagers tyverier i Aidensfield, alle begått hjemme hos eldre, enslige damer og av en viss inspektør fra vannverket.

Politiet har signalementet på bedrageren, og de har også en beskrivelse av bilen hans. På legekontoret er doktor Liz opprørt. Hun kontakter konstabel Ventress og ber ham varsle alle hennes eldre kvinnelige pasienter om bedrageren, noe han gjør.

Det er fra Vannverket
Bedrageren sniker seg inn i huset til pensjonisten Minnie. Hun og hennes drikkfeldige svigerdatter Joyce er alene hjemme.

Da mannen til Joyce kommer hjem fra jobben, ligger kona dørgende full på sofaen. På soveværelset i andre etasje finner han svigermoren død ved siden av vedovnen.

Om serien
Med seertall på inntil 17,7 millioner er "Med hjartet på rette staden" den mest sette
dramaproduksjon på britisk fjernsyn gjennom tidene. Et kraftfullt og følsomt drama, fylt med humor og de magiske tonene fra klassiske sekstitallslåter, utgjør resepten for seriens enorme suksess.

Britisk dramaserie (2004)
Originaltittel: Heartbeat (sesong 13)
Produsert av: Yorkshire Television
Med: James Carlton, Liz Merrick, Duncan Bell, Derek Fowlds, William Simons, Geoffrey Hughes, Tricia Penrose
Pressekontakt: Steinar Dahl, tlf. 23 04 74 57