Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 tirsdag 29. mars 2005 kl 00.15 Sin mors datter

Drømmen om den store gevinsten

Linda (Kelly MacDonald) er i besittelse av spesielle evner i filmen
Linda (Kelly MacDonald) er i besittelse av spesielle evner i filmen "Sin mors datter".
La Scala er et teater i Wales som i årevis har gitt lokalbefolkningen teater, musikk og filmer, men nå er teateret brukt som bingohall. Hallens eier, Giovanni Anzani får et problem når en kjempehall skal åpne i samme gaten. Linda kan bli redningen. Hun har nemlig spesielle evner.

Anzani (Freddie Jones) serverer pasta i bingohallen, og prøver å holde på kundene så godt han kan. Men når kjeden Mega Bingo skal åpne en hall nede i samme gaten, ser det mørkt ut for Anzani og gjengen hans. Linda (Kelly MacDonald) er spesielt opprørt. Moren hennes er nettopp død, og kjæresten, Gavin (Jason Hughes), har fått seg jobb i den nye bingohallen.

Anzani er desperat, og sier opp halvparten av de ansatte. Han skraper sammen så mye penger han kan for å melde La Scala på det store National Bonanza bingo-lotteriet. Hvis han har hellet med seg, kan han betale all gjeld og komme på fote igjen. Samtidig finner Linda ut at hun kan forutsi vinnernumrene, den samme gaven som hennes mor hadde. Men hvem skal hun la vinne? Linda oppdager at det fins noen gaver som helst ikke bør pakkes opp…

Britisk spillefilm fra 2000
Originaltittel: "House!"
Regi: Julian Kemp
I rollene: Freddie Jones, Kelly MacDonald, Miriam Margolyes, Mossie Smith
Pressekontakt Inger Larsen, tlf: 23 04 74 83