Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 fredag 27. august 1999 kl 23.15 Fotball, menn: Finale i supercupen

Fotball, menn: Finale i supercupen

NRK1 fredag 27. august kl 23.15
Supercupfinale i Monaco

Toppmøte på Stade Louis Il

I kveld dreier alt seg om prestisje når Manchester United, vinner av Champions League, møter Lazio, vinner av Cupvinner-cupen, på Stade Louis Il i Monaco.

Både den engelske og den italienske ligaen er i gang, og kamper mellom lag fra disse to seriene er alltid fylt av prestisje og topptenning.
Lazio fikk ikke Nicolas Anelka med på laget, etter at den bortskjemte franskmannen krevde mer enn 700.000 kroner i ukelønn. Riktignok er det mange andre gode fotballspillere på laget.
Når det gjelder Manchester United er vel det et lag de fleste kjenner godt. Spenningen er alltid stor foran hver kamp for å se om nordmennene Ronny Johnsen, Henning Berg eller Ole Gunnar Solskjær er med i startelleveren.

United tok som kjent \"The Treble\" i fjor, og har litt av en sesong å følge opp i år. Det første prestisjeoppgjøret, Charity Shield tapte røddraktene, så hevntørsten for å ta Lazio er nok stor. Spørsmålet er bare om den er i største laget.
Kampen med alle de milliontjenende proffene sendes på NRK1 i kveld med Arne Scheie på plass i kommentatorboksen i Monaco.

NRK1 fredag kl. 23.15

Fotballsending fra TV-Sporten
Kommentator: Arne Scheie

Pressekontakt Fjernsynets informasjonsavdeling: Sabine Hammari, tlf 23 04 99 18