Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 lørdag 5. november 2005 kl 18.30 Amigo

Gameshow for gode venner!

Programleder Stian Barsnes Simonsen sammen med sine tre assistenter: Lena Hjelmås, Kasper Skovli Botnen og Mariana Slåttøy. (Foto: Håkon Mosvold Larsen/Scanpix)
Programleder Stian Barsnes Simonsen sammen med sine tre assistenter: Lena Hjelmås, Kasper Skovli Botnen og Mariana Slåttøy. (Foto: Håkon Mosvold Larsen/Scanpix)
Ni lørdager fremover møtes tre vennepar i studio hos Stian Barsnes Simonsen for å kjempe om en reisepremie. Det betyr spørreleker, sang, fleiping og fysiske utfordringer for de seks 12-åringene…

I hvert program møtes tre lag, og hvert lag består av to venner. Programleder Stian Barsnes Simonsen har lang erfaring som programleder i for eksempel Melodi Grand Prix junior og Reser, men får god hjelp av tre assistenter.

Gameshowet er delt i tre deler. I den første delen skal lagene svare på spørsmål, mens de to lagene som klarer seg til neste runde, får bryne seg på mer fysiske utfordringer. Blant annet skal en deltaker fra hvert lage henge i sele i studio…

I den siste delen skal laget som har vunnet svare på spørsmål for å få en best mulig premie, det er jo forskjell på å vinne en tur i skogen og en bytur til utlandet! Og hvem vet, kanskje noen av deltakerne også får seg en overraskelse…?

Amigo er et konsept utviklet av Nordvisjonen, og har blitt sendt både på danske DR og svenske SVT.

Egenprodusert gameshow for barn og unge
Programleder: Stian Barsnes Simonsen
Prosjektleder: Trude Rørtveit
Pressekontakt: Eirin Grytbakk, tlf 23 04 86 96/995 39 252