Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 torsdag 14. juni 2001 kl 20.25 Kokkekamp

Mat med ”Hvitløksjentene”

Harald Osa og Terje Schrøder har laget noen lekre retter. De ser i hvert fall fornøyde ut selv…(Foto: Bengt Wilson)
Harald Osa og Terje Schrøder har laget noen lekre retter. De ser i hvert fall fornøyde ut selv…(Foto: Bengt Wilson)
Drag-artistene Terje Scrøder og Johnny Nymoen får æren av å avslutte denne serien sammen med kokkene Harald Osa og Arne Jermstad. Brita Garden holder orden på klokka og kokker.

Great Garlic Girls kom som et friskt, eller kanskje for noen uvant og overraskende, innslag i norsk underholdningsverden tidlig på 80-tallet. Menn utkledd som damer var ikke noe nytt, men i dette showet var klisjeen med papiljotter i håret, kjevle og morgenkåpe byttet ut med nettingstrømper på rålekre, lange bein og kjole med splitt til hoften. Gutta i salen gispet, og jentene kjente et stikk av misunnelse.

Nå er ”Hvitløksjentene” blitt modne damer – de kan nemlig feire 20-årsjubileum i år. Terje og Johnny vet imidlertid å ta vare på sitt utseende, og det sies jo at du er hva du spiser…

Om ”Kokkekamp”
Programleder Brita Garden er igjen klar med oppfordringen ”Klar, ferdig, kok!”. Som i forrige runde av det populære matprogrammet ”Kokkekamp” danner to velrenommerte kokker to lag med hver sin gjest. Lagene skal lage tre retter på 20 minutter med gjestens innkjøpte råvarer til en pris for rundt hundrelappen.

Mesterkokkene Harald Osa, Bent Stiansen og Frode Aga er på plass også denne sesongen, og de får følge av to nye kolleger, Arne Jermstad og Odd Ivar Solvold.


Egenprodusert underholdning
Programleder Brita Garden
Prosjektleder Stina Greaker
Pressekontakt Inger Larsen, tlf. 23 04 74 83

Bilder
1. Harald Osa og Terje Schrøder har laget noen lekre retter. De ser i hvert fall fornøyde ut selv…(Foto: Bengt Wilson)
2. Johnny Nymoen og Arne Jermstad koser seg med et velfortjent glass (Foto: Bengt Wilson)