Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 lørdag 10. februar 2001 kl 21.30 Med hjartet på rette staden

Med hjartet på rette staden (t)

NRK1 lørdag 10. februar kl 21.30
Med hjartet på rette staden

Hjemsøkt av gamle synder

I kveldens episode av \"Med hjartet på rette staden\" vender den velstående Susannah Temple-Richards tilbake til Aidensfield. Hun er nylig blitt løslatt fra fengslet hvor hun har sonet en dom for å ha drept sin ektemann. Men det skal vise seg å bli vanskelig å legge fortiden bak seg.

Susannahs fengselsvenninne Maureen Bristow dukker uventet opp og hevder at hun er løslatt på prøve. Det blir imidlertid fort klart at Maureen ikke har lagt alle kort på bordet, og Susannah befinner seg plutselig i livsfare.

Samtidig er en beryktet ransmann blitt observert i distriktet. Nick får i oppdrag å etterforske et postran der sporene peker i retning av denne forbryteren som kaller seg Stanley. Når Gina forteller Nick om et stevnemøte utenfor puben Aidensfield Arms, begynner han å få mistanke om at det er en forbindelse mellom Maureen og \"Stanley\".

Imens har Greengrass gjort det han tror er århundrets handel. Informasjon om at \"varen\" kanskje likevel ikke er så mye verdt, gjør at han raskt selger den videre. Men kan den gamle luringen ha handlet for raskt denne gangen?

Om serien
Den britiske serien \"Med hjartet på rette staden\" (Heartbeat) er fra idylliske Yorkshire. Hovedpersonen er politimannen Nick Rowan som forlot storbylivet i London sammen med sin kone Kate for å leve i roligere omgivelser på landsbygda. Nå er Nick blitt alene med datteren Katie etter at hans elskede kone døde. Men med god hjelp og oppmuntring fra Kates tante Eileen begynner Nick igjen å ta del i landsbylivet. Og hans lille datter Katie er blitt en livlig unge.

\"Med hjartet på rette staden\" er den mest populære serien i England. Med seertall på inntil 17,7 millioner er dette den mest sette dramaproduksjon på britisk fjernsyn gjennom tidene. Et kraftfullt og følsomt drama, fylt med humor og de magiske tonene fra klassiske sekstitallslåter utgjør resepten for seriens enorme suksess. Vi er nå kommet til serie 6 av \"Med hjartet på rette staden\".

NRK1 lørdag kl 21.30

Britisk tv-serie fra Yorkshire Television
Originaltittel: Heartbeat, (serie 6, episode 14)
Med Nick Berry, Derek Fowlds, Bill Maynard, Kazia Pelka, Anne Stallybrass, William Simons, Mark Jordan, Juliette Gruber m.fl.
Pressekontakt: Anne-Marie Astad, tlf 23 04 98 41 (anne.marie.astad@nrk.no)

Bilde
Et stevnemøte utenfor puben Aidensfield Arm setter Nick Rowan (Nick Berry) på sporet av hvem som kan stå bak et postran.