Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 torsdag 3. mars 2005 kl 22.30 Melonas

Prisutdeling med full glamour

Kristin, Stine og Pernille som dansere på
Kristin, Stine og Pernille som dansere på "Gullfuglen". (Foto: NRK)
Vi blir med de tre Melonasjentene på nachspielet til utdelingsfesten "Gullfuglen". Slike nachspiel er alltid en fest å se på tv, og Stine, Pernille og Kristin gir oss innblikk i hva som egentlig skjer.

På "Gullfuglen" er det skuffede nominerte, best kledde jury og æresprisvinnere som alle krever sin fulle oppmerksomhet.

Ellers skal det handle om skiløpere og slowmotion. Og hva om interessen for å sette inn barnebilder album tar overhånd? spør jentene. Vi får også se at man kan slite med visse typer arbeidsantrekk.

Om serien
Melonas-jentene Stine Buer, Pernille Sørensen og Kristin Skogheim er tilbake med ti nye programmer. Nytt i denne runden er at trioen hver uke parodierer et tv-programkonsept som også danner rammen rundt programmet. Eksempler er Frokost-TV, Barne-TV, chat, quiz og forbruker-tv. Vi kan også vente oss episoder med kryptiske titler som Jakten på en Broiler og Jakten på den rette.

Som i forrige runde er Melonas spekket med sketsjer. Blant annet tar jentene for seg skidress, spiritisme, interiørarkitekter, drillpiker, skilsmisse, gruppesex, dating, pupper, brudebilder, svømmeføtter og mye, mye mer.

Stine, Pernille og Kristin spiller selv i alle sketsjene. I andre roller finner vi blant andre Håvard Bakke, Morten Østhus og Vegar Hoel.

Egenprodusert humorserie fra NRK Underholdning
Av og med: Stine Buer, Pernille Sørensen og Kristin Skogheim
Prosjektleder: Stina Greaker
Pressekontakt: Sabine Skarstad, tlf 23 04 99 18/90 18 36 10, Les Vises også i Nett-TV


LENKER
  • Les mer