Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 torsdag 1. juni 2000 kl 21.00 Hyperion Bay

Hyperion Bay (t)


NRK2 torsdag 1. juni kl 21.00
Hyperion Bay (2:17)

Kjærlighetstrøbbel for Sweeny- guttene

Dennis forbereder seg til lanseringen av bedriftens første prosjekt. Samtidig gjør hans tidligere klassevenninne Trudy Tucker romantiske tilnærelser til han. Kjæresten Jennifer ser hva som foregår, og må kjempe for sitt forhold til Dennis.

Mens Dennis i prinsippet har to kvinner å velge mellom, går det dårligere for broren Nick. Han og kona Amy har bestemt seg for å skilles, men det vil ikke familien Sweeny ha noe av. Dennis og resten av familien arrangerer et jubileumsparty i håp om å forene de to igjen. Men deres anstrengelser viser seg å være forgjeves.

Om serien
Dennis Sweeny (Mark-Paul Gosselaar) vokste opp i skyggen av sin utadvendte eldre bror Nick (Dylan Neal). Etter mange års rivalisering dem imellom forlot den sky og innesluttede lillebroren hjembyen Hyperion Bay. Flere år senere kommer han tilbake, totalt forandret, for å etablere sitt suksessfulle datafirma i hjembyen. Med datafirmaet lover han å gjenopplive byens døende økonomi.

Når familien og innbyggerne i Hyperion Bay møter igjen Dennis, er han blitt en selvsikker og suksessrik mann som også har en vakker kjæreste, Jennifer (Sydney Penny). Hjemkomsten skal imidlertid vise seg å bli alt annet enn problemfri. Storebror Nick har forandret seg til det verre siden high school. Han er ikke lenger fotballstjerne, familiebedriften hangler og ekteskapet med skolens vakreste, Amy, (Christina Moore), er i ferd med å gå i oppløsning. Når Dennis i tillegg returnerer som en suksessfull gründer, har Nick også mistet plassen som den ledende sønnen i familien.

NRK2 torsdag kl 21.00

Bilde
1. Skilmisse er på trappene for Nick (Dylan Neal) og Amy Sweeny (Christina Moore).
2. Jennifer (Sydney Penny) og Dennis (Mark-Paul Gosselaar) opplever press fra utenforstående. (Begge foto: Warner Bros)

Amerikansk dramaserie
Originaltittel: Hyperion Bay
I hovedrollene: Mark-Paul Gosselaar, Dylan Neal, Sydney Penny, Christina Moore og Christa Sauls.
Pressekontakt Fjernsynets Informasjonsavdeling: Sabine Hammari, tlf 23 04 99 18.