Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 lørdag 6. desember 2008 kl 18.30 AF1

Lisa skaper fortvilelse

AF1: Lisa stikker av fra Faiza, og blir i stedet med Nabil til en hiphop-klubb. (Foto: Simon Diaz Compagnet/NRK)
AF1: Lisa stikker av fra Faiza, og blir i stedet med Nabil til en hiphop-klubb. (Foto: Simon Diaz Compagnet/NRK)
Lisa blir kalt inn på rektors kontor. Han lurer på om Lisa har problemer, siden hun har stjålet, tagget og skulket den siste tiden. Lisa sier hun synes moren hennes drikker litt mye.

Moren til Lisa er fortvilet over at datteren lyver, mens faren prøver å beholde roen. Idet Lisa sitter ved tjernet og depper, kommer ballettrener Stig forbi. De har en lang prat, og blir enige om at Lisa må konsentrere seg om balletten og danse med hjertet.

Bryter med AF1
Samtidig bryter Mira ut av AF1-gjengen, og sier hun vil lage sitt eget show med eget crew. Hun begynner å øve med jentene Ty og Iselin. Men det viser seg at jentene har mye annet å gjøre…

Stikker av
Lisa og Faiza har avtalt å være sammen etter ballettimen. Men når Faiza kommer ut, er Lisa borte. Hun har latt seg lokke av Nabil til å bli med til en danseklubb i byen. Tariq er forbanna på at Nabil og Lisa henger sammen.

I ballettklassen nærmer det seg forestilling på operaen. Stemninga er desperat når ikke Lisa dukker opp.

Om serien
AF1 er en historie full av musikk og dans, som viser hvordan miljøer som ikke tror de har noe til felles, møter hverandre. Vi følger ballettalentet Lisa, som begynner å bli rastløs. Det er så mange regler i ballett. En ny verden åpner seg når hun får sitt første møte med hiphop. Men det skal raskt vise seg at det finnes minst like mange regler i hiphop som i ballett…

Serien er produsert av NRK, med musikk laget av DJ Nasty Kutt & Ziggy. Tekstene er skrevet av El Axel fra Equicez, og Vibeke Sørlie er koreograf og konsulent.

Egenproduksjon, NRK Super (2008)
Regi: Gisle Halvorsen
Manus: Karianne Lunde
Med Cecilie Nilsson Laursen (Lisa), Kamilla Tell Aronsen (Faiza), Redwan Mohamed (Nabil), Yaseen Asher (Tariq), Noah Løchting Williams (Hac) og Julie Maria Dahl (Mira).
Prosjektleder NRK: Rita Sarnes
Musikk: DJ Nastycut & Ziggy
Raptekster: El Axel
Tekster, R&B: Lydia Johnsen
Konsulent: Vibeke Sørlie
Regiassistent og koreograf: Maria Karlsen
Koreografi og konsulent ballett: Den norske ballettskole
Pressekontakt: Mette K. Skjong, tlf 901 83 838
TV-seere bes kontakte Publikumsservice, tlf. 815 65 900 info@nrk.no