Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 fredag 18. mars 2005 kl 19.55 Pausefisken

Dumme menn og damer

Hilde Hummelvoll er klar med et nytt program i kveld. (Foto: Anne Liv Ekroll, NRK)
Hilde Hummelvoll er klar med et nytt program i kveld. (Foto: Anne Liv Ekroll, NRK)
Dumme damer og enda dummere menn er hovedingrediensene i det andre programmet i serien "Pausefisken".

Hilde Hummelvoll tar fredagskvelden med ro mens hun filosoferer over alle reklamene rundt om i verden. Vi får se at Hjemmet er et godt sted å være, men slett ikke alltid det tryggeste.

Ellers er det fint å se at gutter drar på tur og at de strutter av muskler - men hjernen er ikke alltid med. Det viser seg å være også sannheten i reklamene om damer.

Arbeidslivet er mangfoldig og strevsomt, og da er det godt at vi kan slappe av med Toro suppeposer og årgangsflasker med Solo.

Litt nostalgi fra 70-tallet blir det også tid til i kveldens program.

Om programserien
I "Pausefisken" får Hilde Hummelvoll boltre seg fritt i bunken av norske og utenlandske reklamefilmer som er laget opp igjennom tidene. Programlederen lover masse nostalgi, humor og harselas i serien som er på seks episoder.

"Pausefisken" er en kavalkade over verdens morsomste reklamefilmer. Det er et program for hele familien der de kan le seg gjennom fredagskvelden, forteller prosjektleder Gitte Calmeyer.

I studio svømmer vakre akvariefisker, noe som retter tankene våre til fjernsynets barndom – den gang det var akvariefisker som gjaldt i pausene mellom hvert program, og ikke reklame.

Nostalgi blir det når Hilde presenterer de gamle norske reklamefilmene. I løpet av programserien blir det gjensyn med flere av dem, og vi får oppleve blant andre Harald Heide Steen jr, Rolv Wesenlund og Wenche Foss i litt andre roller enn der vi er vant til å se dem.

Egenproduksjon fra NRK Underholdning
Programleder: Hilde Hummelvoll
Prosjektleder: Gitte Calmeyer
Pressekontakt: Sabine Skarstad, tlf 23 04 99 18/90 18 36 10


LENKER
  • Les mer