Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 fredag 17. oktober 2008 kl 23.15 Si at du elsker meg

Supersperm, bryllupsdag og gamle flammer

Palek (Adam Scott) må avlevere en prøve hos fertilitetsklinikken. (Foto: HBO)
Palek (Adam Scott) må avlevere en prøve hos fertilitetsklinikken. (Foto: HBO)
Carolyn og Palek sliter fortsatt med å bli gravide, og nå er det Palek sin tur til å teste seg. Katie og David gruer seg til bryllupsdagen, og Jamie prøver trøstesex for å komme over eksforloveden Hugo.

Palek drar til fertilitetsklinikken for å avlegge en prøve. Til hans store lettelse består han testen med glans. Oppglødd og lettere beruset proklamerer han ovenfor et vennepar at han og Carolyn prøver å bli gravide, noe som gjør Carolyn rasende.

Feilslått bryllupsgave
Ekteskapet til Katie og David sliter fortsatt på grunn av mangel på sex og lidenskap. De har bryllupsdag, men etter en mislykket gave til Katie blir avstanden mellom dem større enn noensinne.

Dr. Mays samliv er heller ikke uten problemer. Hun blir rasende på Arthur når hun får vite at han har hatt en lang prat med John. - Jeg vil at du skal møte han, for så å komme hjem til meg, ber Arthur.

Det unge paret Jamie og Hugo har brutt forlovelsen. Jamie forsøker å komme over Hugo, og søker trøst hos vennen Mason, som foreslår at hun bør ha sex med andre. Jamie tar oppfordringen og ringer rundt til gamle flammer. Hun får tilslutt napp hos Marcus, men klarer hun å gjennomføre det?

Om serien
I denne amerikanske dramaserien følger vi tre par som går til den samme samlivsterapeuten, Dr. May Foster. Det eldste paret, David og Katie, er gift og har to barn, men de har ikke hatt sex på over et år. Carolyn og Palek, som er i 30-årene, sliter med å bli gravide og har gjort sex til en plikt. Det yngste paret, Hugo og Jamie, klarer knapt å holde fingrene fra hverandre, men har vanskeligheter med å binde seg.

Kvinnen, som skal rådføre de tre parene i samlivets mange utfordringer, spilles av den amerikanske skuespilleren Jane Alexander. I rollen som hennes ektemann Arthur, finner vi David Selby, som mange vil kjenne igjen som Richard Channing i "Falcon Crest".

Amerikansk dramaserie i ti deler (2007)
Orginaltittel: Tell me you love me, series 1
Produsert av: HBO
I rollene bl.a.: Jane Alexander (May Foster), David Selby (Arthur), Michelle Borth (Jamie), Luke Farrell Kirby (Hugo), Ally Walker (Katie), Tim DeKay (David), Sonya Walger (Carolyn), Adam Scott (Palek)
Pressekontakt: Silje Marie Lien, tlf. 23 04 41 01
TV-seere bes kontakte Publikumsservice, tlf. 815 65 900, mail: info@nrk.no