Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK3 mandag 1. oktober 2007 kl 21.25 Heroes

Dramatikken fortsetter

Kan Claires møte med sine biologiske foreldre forklare hennes spesielle evner? (Foto: NBC Universal)
Kan Claires møte med sine biologiske foreldre forklare hennes spesielle evner? (Foto: NBC Universal)
Fristende tilbud og viktige møter er stikkord i kveldens episode av suksesserien "Heroes".

Hiro og kameraten Ando planlegger å fortsette sin reise til New York, men mens de fremdeles er i Los Angeles, får de et fristende tilbud som de ikke kan si nei takk til.

Mr. Bennet organiserer et møte for sin datter med hennes biologiske foreldre. Claire håper dette kan gi svar på spørsmålene om hvorfor hun har så spesielle evner.

Hiro ringer Isaac igjen, men det er Peter som svarer telefonen, og han får videreformidlet en viktig beskjed.

Mohinder drar tilbake til India for å begrave sin far, og Nike får uventet besøk hjemme.

Om serien
Noen mennesker er alt annet enn ordinære. Over hele verden opplever tilsynelatende tilfeldige og helt vanlige mennesker at de har utrolige og overnaturlige evner. En mann kan fly, en ung jente er udødelig, en artist kan male fremtiden – og det er bare tre av dem. Etter hvert som de blir kjent med og lærer å mestre ferdighetene sine, oppdager de at de blir nødt til å bruke dem for å redde menneskeheten. "Heroes" er en Emmy-nominert dramaserie med internasjonale skuespillere og rollefigurer fra hele verden.

Om karakterene
Claire Bennett (Hayden Panettiere) er en helt vanlig tenåringsjente, bortsett fra at kroppen hennes kan lege seg selv. Hun er rett og slett usårlig.

Hiro Nakamura (Masi Oka) jobber på et kontor i Tokyo, og oppdager plutselig at han med ren viljekraft kan kontrollere tid og rom.

Isaac Mendez (Santiago Cabrera) sitt narkotikaforbruk er i ferd med å ødelegge både livet hans og forholdet til kjæresten Simone Deveaux (Tawny Cypress). Maleriene hans viser framtiden, og visjonene er langt fra vakre.

Peter Petrelli (Milo Ventimiglia) er overbevist om at han kan fly og tar bokstavelig talt sats. Det setter hans bror, Nathan Petrelli (Adrian Pasdar) liten pris på. Han er en profilert politiker, og det siste han trenger er en gal lillebror som tror han har overnaturlige evner.

Matt Parkman (Greg Grunberg) jobber i politiet i Los Angeles. Han kan lese andres tanker.

Niki Sanders (Ali Larter) er alenemor for Micah (Noah Gray-Cabey) og sliter for å få endene til å møtes. Speilbildet hennes er av et helt annet kaliber.

Faren til Micah er D.L. Hawkins (Leonard Roberts). Han er på flukt fra myndighetene, og har også en helt spesiell evne – han kan endre form.

Professor i genetikk, Mohinder Suresh (Sendhil Ramamurthy) sin far forsvinner, og Mohinder blir besatt av å fullføre forskningen hans. Faren har nemlig funnet et system for å finne mennesker med ekstraordinære evner.

Amerikansk dramaserie i 23 deler, sesong 1 (2006)
Episodetittel: Better halves
Med Milo Ventimiglia, Greg grunberg, Adrian Pasdar, Ali Larter, Jack Coleman, Hayden Panettiere, Masi Oka, Sendhil Ramamurthy, Santiago Cabrera, Leonard Roberts, Tawny Cypress, Zachary Quinto, Tim Kring.
Pressekontakt: Eirin Grytbakk, tlf: 23 04 86 96/99539 252
TV-seere bes kontakte NRKs Publikumsservice, tlf 815 65 900
info@nrk.no