Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 søndag 14. november 1999 kl 19.45 Offshore

Offshore (ttv)


NRK1 søndag 14. november kl 19.45
Offshore (89)

Søt musikk for Nina og Torbjørn

Etter lang tid nesten uten kontakt har Nina og Torbjørn hatt et lite tilbakefall til tiden de var kjærester. Problemene i NorWestOil fikk dem til å søke sammen privat, men spørsmålet er om det har gått for lang tid til at de kan opprette forholdet igjen.
Torbjørn innrømmet overfor Nina at han hadde savnet henne, mens Nina den siste tiden har jobbet nærmest døgnet rundt for å slippe og komme hjem til tomt hus. Samtidig er de begge svært opptatt av å finne årsakene til alle problemene som har oppstått på Huldra, og det kan kanskje være det avgjørende som skal til for å føre dem sammen igjen.
Mette er i ferd med å realisere sine planer om en sangjobb på Englandsbåten ettersom kantinejobben på Huldra frister mindre og mindre, men hun får ingen støtte fra far og sønn Mjelde. De er villige til å gjøre nesten hva som helst for å beholde henne i sin nærhet, for jo lengre hun beveger seg bort fra dem, desto mindre oppmerksomhet får de!
I familien Bjerke er det fortsatt uroligheter. Solveig har såvidt begynt å nærme seg Vidar igjen, men en overraskelse får henne til å gjøre helomvending. Og Frank Bjerke får stadig nye erfaringer. I kveld lærer han et nytt ord av Hroar Torgersen: cashflowproblemer...
Snart slutt
NRK Dramas suksesserie om livet til menneskene på oljeplattformen Huldra nærmer seg slutten med stormskritt. Dagens episode er den tredje siste i en rekke på totalt 91.
\"Offshore\" er Norges mest populære langserie og har hatt opp mot en million seere hver uke. I august i år ble \"Offshore\" nok en gang tildelt Amanda-prisen for beste underholdningsdrama for fjernsyn. Serien ble kåret til fjorårets beste tv-serie av Programbladets lesere og til den mest populære dramaserien 1998 av Dagblad-leserne.
\"Offshore\" har egne sider på Internett: www.nrk.no/drama/offshore/
På sidene ligger konkurranser og informasjon om serien og skuespillerne. Man kan også laste ned vignetten og klipp fra sesongens episoder.

NRK1 søndag kl 19.45

Bilder (via Scanpix/Internett)
1. Nina Martens (Helga Mjeldheim) og Torbjørn Lindbekk (Kalle Øby) er i ferd med å finne tilbake til hverandre.

2. Mette (Mia Gundersen) vil gjerne realisere sine planer, men får ikke støtte fra svigerfar Hjalmar (Lothar Lindtner). (Begge foto NRK: Barbara Halden)

Egenprodusert dramaserie
Kontaktperson NRK Drama: Ingvil Giske, tlf 23 04 80 44
Manusforfatter ep. 88-91 Peder Udnæs
Prosjektleder: Bitte Monn-Iversen, tlf 23 04 91 64
Regi ep. 88-91: Christian Brym
Pressekontakt Fjernsynets informasjonsavdeling: Sabine Hammari, tlf 23 04 99 18