Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 onsdag 26. april 2006 kl 21.50 Sporløst forsvunnet

Kvinnelig lege forsvunnet

En dyktig kirurg forsvinner, og den siste som har sett henne er eksmannen. Han er selvsagt mistenkt, inntil det viser det seg at kvinnen skjulte en hemmelighet som kan gi svaret på forsvinningsgåten.

Dr. Lianna Sardo ble sist sett da hun en sen kveld var på joggetur med eksmannen dr. Evan Mayhew. I følge ham virket det som om Lianna var under sterkt press, noe hun også skal ha gitt uttrykk for den siste måneden før hun forsvant.

Samtidig som etterforskerne mistenker Evan for å ha noe med forsvinningen å gjøre, er også Liannas voldelige ekskjæreste under etterforskning. I tillegg retter Jack og kollegene søkelyset mot en kollega av Lianna som står tiltalt for grov uaktsomhet. Lianna hadde sagt seg villig til å vitne mot ham i en rettssak.

Saken tar likevel en helt ny vending da etterforskerne finner ut at Lianna i lang tid har forsøkt å spore opp datteren hun ga fra seg som tenåring. Nå ser det ut til at en mulig bedrager har gitt seg ut for å være jenta Lianna leter etter.

Om serien
I "Sporløst forsvunnet" ("Without a Trace"), følger vi en gruppe spesialetterforskere i FBI som arbeider med å spore opp savnede personer.

Hver episode byr på en avsluttet historie der etterforskningsgruppen forsøker å finne ut om personen har blitt bortført, drept, tatt sitt eget liv eller forsvunnet frivillig. I arbeidet følger de én hovedregel - å lære offeret å kjenne.

Anthony LaPaglia spiller den tøffe, men også medfølende etterforskningslederen
Jack Malone som er sjef for et team på fire medarbeidere. Kvinnene på laget er den vakre og uredde Samantha Spade (Poppy Montgomery) og hennes jordnære kollega Vivian Johnson (Marianne Jean-Baptiste). Danny Taylor (Enrique Murciano) er en lidenskapelig type, samtidig som han nødig utleverer sitt privatliv. Martin Fitzgerald (Eric Close) var ny i teamet i første sesong av serien. Han besto prøven, men har mye igjen å lære.

Første sesong av "Sporløst forsvunnet" ble sendt på NRK1 høsten 2004/våren 2005.

Amerikansk krimserie (2002)
Originaltittel: Without a Trace
Episode 9, sesong 2: Moving on
I rollene: Anthony LaPaglia (Jack Malone), Poppy Montgomery (Samantha Spade), Marianne Jean-Baptiste (Vivian Johnson), Enrique Murciano (Danny Taylor) og Eric Close (Martin Fitzgerald)
Produsert av Jerry Bruckheimer Television i samarbeid med Warner Bros. og CBS
Pressekontakt: Marianne Vinje, 23 04 99 18/988 588 80


LENKER
  • Hjemmeside 
  • Les mer