Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 tirsdag 4. mai 1999 kl 19.35 Presidentens livvakt

Presidentens livvakt (t)


NRK2 tirsdag 4. mai kl 19.35
Presidentens livvakt (2:7)

Livvakten og presidentens datter

Det er duket for annen episode i den amerikanske komiserien om livvakten Steve Kesslers bravader i Det Hvite Hus i Washington D.C. I kveld skal han bevokte presidentens lunefulle datter under et stevnemøte.
Den overdådig klønete Kessler tar en kollegial prat med en av de andre livvaktene, Brett Michaels. Steve mener at hver og en av sikkerhetsvaktene må bli respektert for det de er. Michaels på sin side er bestyrtet over forslaget om å bli Steves profesjonelle partner. Han vil jo ikke ha noe med den klønen å gjøre!
Presidentdatteren Misty skal ut og spise på en kostbar fransk restaurant sammen med en beundrer, mens Kessler og hans kollega skal passe på. Det blir en vanskelig jobb, for midt i mylderet på dansegulvet forsvinner Misty med sin Fresco.

Om serien
Judge Reinhold, kjent fra \"Beverly Hills Cop\" og \"Seinfeld\", spiller den klønete sikkerhetsagenten Steve Kessler. Han har ved en ren tilfeldighet fått drømmejobben som en av presidentens utvalgte livvakter. Hans sjef er den hissige og krevende Frank McClellan (spilt Michael McKean, kjent blant annet fra \"Saturday Night Live\"), som ikke har noe annet ønske enn å bli kvitt Steve fortest mulig. Det er et ønske som deles av de andre livvaktene, Weaver (Finn Carter), en steintøff agent med en fortid som skjønnhetsdronning, og Brett Michaels (Keith Diamond), en familiemann som har gjort feigheten til en livsstil.

NRK2 tirsdag kl 19.35
Tidligere sendt på NRK1 24.,7.1998

Bilde (elektronisk via NTB/Data-tv/Internett)
Steve Kessler (Judge Reinhold) og hans fortvilte kollega Brett Michaels (Keith Diamond).

Amerikansk komiserie
Originaltittel: Secret Service Guy
Produksjon: 20th Century Fox (1997)
I rollene bl.a. Judge Reinhold, Michael McKean, David Burke, Wendy Benson, Finn Carter og Keith Diamond

Pressekontakt Fjernsynets informasjonsavdeling: Helene Amlie, tlf. 23047751