Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 lørdag 7. mai 2005 kl 18.30 Johnny og Johanna

Overraskelsen

Johnny (Michael Hansson) synger sangen sin for første gang. (Foto: Anne Liv Ekroll, NRK)
Johnny (Michael Hansson) synger sangen sin for første gang. (Foto: Anne Liv Ekroll, NRK)
De siste ukene har Johnny gått og deppa over Anne. Han vil ikke bli med de andre ut, og det er langt mellom smilene. Det begynner å haste med å få spilt inn sangen hans i studio, men Johnny bryr seg ikke.

Johanna prøver å få Johnny til å spille litt av sangen han skriver på, men han nekter og sier at det er Anne som skal høre sangen først. Dessuten står han fast og klarer ikke å komme videre.

Johanna forteller at hun så det lyste i huset der Anne bodde, men Johnny sier at det nok bare er leieboerne. Johanna vil likevel prøve å finne ut om Anne faktisk er kommet tilbake…

Leter fortsatt
Robert gir seg ikke. Han ønsker å dra tilbake til huset der han tror faren bor, og Johnny lover å bli med. Men da han ringer på døren, venter det enda flere overraskelser. Det kommer nemlig tre barn ut!

Johanna er nysgjerrig og ringer på døren til huset der Anne bodde. Ut kommer tanten til Anne og kan fortelle at Anne faktisk er hjemme! Nå er det en kar som blir glad…

Dette er den siste episoden av "Johnny og Johanna" i denne omgang. Til høsten starter innspillingen av en ny runde.

Om serien
Gjennom tolv episoder på lørdagene fremover møter vi igjen gjengen i "Johnny & Johanna". Men det er én stor endring siden sist vi møtte gjengen – 14 år gamle Michael Hansson har tatt over rollen som Johnny etter Nikolai Djupesland.

Serien begynner i kjærlighetens tegn. Johanna oppdager hva det er å være forelsket og at hun faktisk er veldig glad i stebroren sin, Johnny, etter at han blir utsatt for en fryktelig ulykke.

Egenprodusert dramaserie fra NRK Barn og ungdom
Prosjektleder: Birgitte Iuel
I rollene: Stig Henrik Hoff, Ines Prange, Maiken Kolle Riskild, Michael Hansson, Svein Roger Karlsen, Ole-Jørgen Nilsen, Gisken Armand, Annette Roth, Anette Waaler, Mikkel D. Nygaard, Alexander Langset, Jonathan Harket, Aksel Torvik Knutsen, Marie W. Kristiansen, Victoria Ose, Alemka Pinjo, Mikkel Bratt Silset og Trond Brænne.
Pressekontakt: Sidsel Linden, tlf 23 04 86 96/995 39 252