Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 onsdag 29. mars 2000 kl 21.00 Hører du ikke hva jeg sier?

Hører du ikke hva jeg sier? (ttv)


NRK2 onsdag 29. mars kl. 21.00
Hører du ikke hva jeg sier!

Dødelig humor

Stig er stand up-komiker og landets morsomste mann. mann. Han har gjort stor suksess med å være morsom på andres beskostning. Ane er hans agent, manager og kone. De er en perfekt butikk og forbruker hverandre, publikum og omverdenen. Alt er fryd og gammen - helt til den dagen da Stigs største beundrer omkommer i salen. Han dør rett og slett av latter.

Dette blir et vendepunkt i Stigs liv og karriere. Han mister fullstendig fotfestet, og kona ser ingen annen råd enn å gi ham sparken. Hun overtar scenen, og slik synes Stigs rolle i livet å være utspilt.
Riktignok har han fremdeles sin modelljernbane å pusle med. Men også her trues han, av svigerfaren som flytter inn etter å ha forlatt sin kone på gullbryllupsdagen fordi hun har innrømmet å ha vært utro for nesten 50 år siden. Som vi skal se, er troskap et relativt ukjent begrep både for Stig og kona...

Filmskaperglede
Parhestene Lars Saabye Christensen og Erik Gustavson står bak kveldens komedie, som byr på Bjørn Floberg og Kjersti Holmen i hovedrollene.
Etter premieren på \"Hører du ikke hva jeg sier!\" i september 1995 skrev Dagbladet: \"Et voksent og viktig stykke arbeid, der filmskapergleden synes i hvert bilde...\"
Aftenposten: \"Mest oppløftende er det å følge Kjersti Holmen; hun sikter mot det suverene og er nå vår store filmaktrise ved siden av Anneke von der Lippe\".

NRK1 onsdag kl 21.00
Tidligere sendt 21.9.98

Billedtekst:
Komikeren Stig (Bjørn Floberg) og hans manager og kone Ane (Kjersti Holmen). (Foto: Morten Krogvold)

Norsk spillefilm fra 1995
Regi: Erik Gustavson
I rollene: Bjørn Floberg, Kjersti Holmen, Keve Hjelm, Ingerid Vardund
Fjernsynets informasjonsavdeling: 23 04 78 46