Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 onsdag 8. juli 2009 kl 20.20 Hege & Holmen

En diva for meget

1.	To filmdivaer (t.v. Hege Schøyen og Kjersti Holmen) kjemper om oppmerksomheten under innspilling. (NRK-foto: Anne Liv Ekroll)
1. To filmdivaer (t.v. Hege Schøyen og Kjersti Holmen) kjemper om oppmerksomheten under innspilling. (NRK-foto: Anne Liv Ekroll)
Kvinner har ofte en noe spesiell måte å løse problemer på, noe Hege Schøyen og Kjersti Holmen belyser i kveldens serie med sketsjer.

Det er klart for nok en halvtimes moro med "Hege & Holmen". I kveld får vi blant annet stifte bekjentskap med to rivaliserende divaer. Vi befinner oss på et filmsett der de to skuespillerne kjemper innbitt om oppmerksomheten fra kameralinsene. De prøver begge å forstørre sin rolle i filmen, men det betyr at det er en diva for mye.

Kjersti Holmen jobber som butikkdame og får en noe krevende kunde på besøk, i Hege Schøyens skikkelse. Hva det er kunden egentlig ønsker å kjøpe, kommer som en stor overraskelse både på Kjersti og på tv-seerne.

Om serien
Hege Schøyen og Kjersti Holmen gir oss hverdagskomikk med sin spesielle vri. I ca. 12 forskjellige sketsjer i hvert program belyses alt fra kvinnelige presters seksuelle orientering til hvordan man håndterer vanskelige kunder.

Det blir gjensyn med noen kjente figurer, ellers blir det mange nye karakterer som dukker opp etter hvert.

Sendt tidligere.

Egenproduksjon fra NRK Underholdning (2003)
Egenprodusert komiserie
Prosjektleder: Charlo Halvorsen
Regi: Kristin Ekker
I rollene: Hege Schøyen og Kjersti Holmen. I mindre roller: Johannes Joner, Anders T. Andersen, Dennis Storhøi, Even Rasmussen og Anders Mordal.
Pressekontakt: Sidsel Aarsnes Linden, 23 04 98 41/909 55 364 sidsel.linden@nrk.no