Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK3 torsdag 22. desember 2011 kl 21.40 Dama til Per Heimly

Live(t) i rampelyset


Live er dama til kjendisfotograf og Ari-venn Per Heimly. Hvordan er det å være dama til en som sikkert stort sett omgås vakre modeller?

Live tester ut om Per Heimly er så festglad som han virker. Per derimot, han overrasker med en sporty side av seg selv. I tillegg blir det tid til en egen fotosession med Live som modell, noe hun setter stor pris på.

Men så gjenstår det å se om han er omsorgsfull da – for vil Per ta vare på Live i mylderet av pene modeller? Live får være med på åpningen av Per sin nye utstilling, og i løpet av forholdet mener hun at hun opplever sin beste kveld noensinne.

Om serien
I "Dama til" kvalitetstester P3morgens Live Nelvik et knippe norske kjendismenn. På vegne av norske kvinner skal Live finne ut av hvordan de utvalgte mennene er som kjærestemateriale. Er de morsomme? Hvordan lukter de? Er de til å stole på? Har de selvinnsikt? Svaret får du når Live Nelvik går over dørstokken til kjendismennene og trer inn i deres private sfære.

Variasjonen er stor mellom Lives åtte kjæresteemner, og kjæresterollen blir derfor ulik fra uke til uke. Live kaster seg ut i de nye utfordringene med stor iver. Hvordan finner man for eksempel den beste kosestillingen i sofaen når man slapper av med håndballhunken Kristian Kjelling? Blir man bare latterliggjort, eller finnes det kjærestemateriale i imitasjonskunstneren og villbassen Kristian Valen? Og hvordan er egentlig livet som dama til Hans Olav Lahlum?

Egenprodusert serie fra NRK UNG
8 episoder
Produksjonsår: 2011
Prosjektleder: Øyvind Thoen
Med: Live Nelvik, Kristian Kjelling, Kristian Valen, Hans Olav Lahlum m.fl.
Pressekontakt: Jade Josefine Nordahl, tlf: 92403873
TV-seere kan henvende seg til Publikumsservice: info@nrk.no, tlf: 815 65 900