Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 fredag 17. februar 2006 kl 22.15 Detektimen: Politiagentene

Uhellig allianse

Chris (Jacinta Stapleton, t.v.) er ille ute i ukens episode av
Chris (Jacinta Stapleton, t.v.) er ille ute i ukens episode av "Politiagentene". (Foto: Beyond)
De er unge, de lever farlig. Peter Church og kollegene må rydde opp da farlige forbindelser oppstår mellom ecstasy-langerens datter og sønnen til detektiv Gray i Melbourne-politiet.

Unge Frank Gray og kjæresten stjeler ecstasy-beholdningen til faren hennes. De vil forsøke å selge hele partiet og flykte sammen. Det går galt, og Frank Gray ender som gissel.

Peter mislykkes i å få til en handel med ecstasy-langeren fordi partiet er stjålet, og det blir i stedet Chris som må gå inn i løvens hule. Den viser seg å være et raveparty, med horder av dopet ungdom. Et eller annet sted i bygningen befinner detektiv Grays sønn seg. Med en revolver rettet mot tinningen.

Om serien
Den australske serien "Politiagentene" (Stingers) er et annerledes og spennende politidrama som ligger tett opp til virkeligheten. Dette er den mest populære politiserien i Australia, og den er også blitt godt mottatt av kritikere og tv-publikum her hjemme.

Vi følger en gruppe politiagenter som lever et hemmelig liv under stadig skiftende identiteter. Ved hjelp av løgner og dobbelspill infiltrerer politiagentene de kriminelle miljøene og løser saker der andre politienheter står maktesløse. De skjuler sin virkelige identitet, ikke bare for forbryterne, men også for kollegene som vet svært lite om hva de jobber med.

Sterke menn og kvinner utgjør Melbourne-politiets hemmelige spanergruppe: Peter Church (Peter Phelps) er en ensom ulv, dypt plantet i det kriminelle miljøet. Angie Piper (Kate Kendall) er en meget samvittighetsfull og fysisk topptrent politikvinne.

Ved starten på seriens 7. sesong er det bare Church og Angie igjen av den opprinnelige gruppen. Deres nye sjef er Luke Harris, og nye politiagenter er Christina (Chris) Dichiera og Leo Flynn.

Australsk kriminalserie (2003)
Originaltittel: Stingers (serie 7), kveldens episode: "Love's labour's lost"
Produsert av : Beyond Simson Le Mesurier
I noen av rollene: Peter Phelps, Kate Kendall, Gary Sweet, Jacinta Stapleton og Daniel Frederiksen
Pressekontakt: Steinar Dahl, tlf. 23 04 74 57 Les mer:


LENKER
  • Les mer: 
  • Les mer: