Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 torsdag 25. april 2002 kl 22.30 Hett rundt ørene på Ruby

Gutter og raske biler

Ruby på Gumball Rally sammen med Damon Hill. (Foto: BBC)
Ruby på Gumball Rally sammen med Damon Hill. (Foto: BBC)
Ruby har i kveld tatt turen blant prinser, popstjerner, filmstjerner, racerkjørere, modeller og millionærer. Det handler om Gumball Rally, et seksdagers billøp gjennom Europa til St. Petersburg.

Løpet går gjennom Frankrike, Belgia, Tyskland, Polen, Litauen og Latvia til St. Petersburg, og tilbake til London gjennom Finland, Sverige, Danmark, Tyskland, Nederland, Belgia og Frankrike. Det er non-stop action og festligheter langs hele veien når Ferrarier og Lamborghinier farer gjennom stedene langs ruten. Marsjfarten er høy, og det er minst to krasj på veien.

Dette billøpet er midt i blinken for Ruby som får oppleve en neglebitende og spennende reise gjennom Europas landlige omgivelser. Hun menger seg med fiffen, og kommer etter hvert i svært god kontakt med Formel-1 kjøreren Damon Hill.

Ruby Wax er tilbake
Hun er damen som har fått titte i Fergies undertøyskuffer, fått Imelda Marcos til å synge, og som har simulert knivdrap sammen med OJ Simpson…

Den amerikanske kjendisintervjueren Ruby Wax stiller spørsmål ingen andre tør stille, og hun har en egen evne til å få kjendisene til å avsløre mye mer enn de hadde tenkt. I denne runden møter hun blant andre fotballstjernen Emmanuel Petit, drar til Bollywood for å se på det nyeste innen film og blir kledd opp til moteuken i Paris.

NRK Underholdning
Innkjøpt underholdningsserie fra BBC
Prosjektleder Underholdning: Niels Bierge, 23 04 91 15
Pressekontakt:Sabine Hammari, 23 04 9918/90 18 36 10

Bilder
1. Ruby på Gumball Rally sammen med Damon Hill. (Foto: BBC)
2. Ruby er klar for billøp gjennom Europa. (Foto: BBC)