Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 søndag 24. februar 2013 kl 20.55 Hjem

En fremmed til bygda


Når "Hjem" i kveld fortsetter med nye episoder, dukker en fremmed opp i Vestfossen. Mystisk, kjekk og tydelig på leting etter noe. Hvem er han? Hva pønsker han på?

Han kaller seg BP. Ingen vet hvem han er, men han minner forbausende mye om countryartisten Leif Åge som ung. Det er ikke bare damene i bygda som legger merke til den kjekke fremmede, også lensmannen Osvald lurer på hvem han er og hva han er ute etter.

Den fremmede dukker opp på døra til Leif Åges hus, hvor Oda har flyttet inn. Hun lar seg sjarmere av den kjekke BP.

Neste stopp USA
Skidronningen Trine har reist avgårde etter krangelen med halvsøstrene, uten å fortelle noen om hvor hun har dratt og hvilke planer hun har.

USA er stoppestedet. Skadde Trine har tatt beslutningen; hun vil la seg operere til tross for at operasjonen i verste fall kan gjøre henne lam.

>Skrantende ekteskap
Annikas ekteskap ser ut til å være over. Det er Endre som vil ut av forholdet, til Annikas fortvilelse.

Om serien:
"Hjem" er serien om Annika, Trine og Oda som får livene snudd på hodet når den lokale countrykongen avslører at han er far til alle tre.

Avsløringen får store konsekvenser. Skidronninga Trine faller i VM og blir hardt skadet. Oda får beskjed om at hun ikke får overta gården hun har vokst opp på. Og Annikas drøm om den perfekte familie slår sprekker. Den ene løgnen avslører den andre og snart innser både Annika, Oda og Trine at de ikke er den de trodde de var.

Vi følger Annika, Oda og Trine gjennom et strabasiøst og begivenhetsrikt år, fylt av utfordringer skapt av generasjonen før dem.

"Hjem" er en varm dramaserie om lengsel, fest, hest, familie og kjærlighet. Og gitaren til Johnny Cash. En historie om hvordan vårt opphav former oss, og om hvordan de tre søstrene må finne et hjem i hverandre og ikke minst i seg selv.

Med: Jannike Kruse, Kaia Varjord, Heidi Ruud Ellingsen, Mads Sjøgård Pettersen, Gisken Armand, Tom A. Haug, Lasse Valdal, Skage Steinsson Lem, Tiril Jessen Bakke, Thor Michael Aamodt, Janne Kokkin, Håvard Bakke, Ulrikke Døvigen, Per Egil Aske, Christin Borge, Morten Faldaas m.fl.

Norsk dramaserie.
Produsert av NRK Drama.
16 episoder x 45 minutter. (2 sesonger, hver på 8 episoder)
I hovedrollene: Jannike Kruse, Kaia Varjord og Heidi Ruud Ellingsen.
Ellers medvirker: Gisken Armand, Mads Sjøgård Pettersen, Tom A. Haug, Håvard Bakke, Ulrikke Døvigen, Thor Michael Aamodt, Janne Kokkin, Skage Steinsson Lem, Tiril Jessen Bakke m.fl.
Manus: Birgitte Bratseth, Terje Solli, Maja Lunde og Margrete Kåset.
Produsent: Pål O. Nissen og Cathrine Simonsen
Regi: Ove Raymond Gyldenås, Arild Andresen, Atle Knudsen, Stine Buer og Simen Alsvik.

Presseansvarlig: Nan Kristin Myhre, tlf 2304 4244/974 30 811
TV-seere bes kontakte Publikumsservice, tlf 815 65 900