Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK3 onsdag 17. april 2013 kl 22.25 Bates Motel

Mørke hemmeligheter


Norma og Norman Bates begynner å finne seg til rette i den merkelige vesle byen White Pine Bay, men så dukker Normans halvbror opp.

Etter en dramatisk start på sitt nye liv som motellinnehavere, prøver Norma og Norman å bli kjent med den vesle byen og menneskene der. Til tross for at mor og sønn er svært beskyttende overfor hverandre, finner de tonen med nye mennesker på hvert sitt hold.

Så en dag dukker Normans halvbror Dylan opp. Dylans forhold til moren Norma er svært betent, og han er rasende over at de to har flyttet til et nytt sted uten å melde fra til ham.

Det går ikke lang tid før Dylan roter seg bort i skumle typer. Samtidig viser det seg at White Pine Bay skjuler flere mørke hemmeligheter.

Om serien:
«Bates Motel» forteller historien om hvordan Norman Bates fra «Psycho» ble den han ble. Vi møter den unge Norman Bates som er langt fra den forskrudde mannen Alfred Hitchcock portretterer i sitt mesterverk. I «Bates Motel» er Norman fortsatt tenåring, men handlingen er satt til nåtid.

Sammen med moren Norma flytter Norman til den lille byen White Pine Bay for å ta over et gammelt, slitent motell. Det skjer stadig noe som motarbeider Motellprosjekt. Norma er likevel fast bestemt på å få stedet på beina og starte et nytt liv med sønnen sin, om hun så må gå over lik.

Mor og sønn Bates har et svært intrikat, intenst og usunt forhold. Når Normans halvbror Dylan dukker opp, kommer det tydelig frem at det ikke bare er Norman som er den merkelige av dem.

White Pine Bay viser seg snart å være langt fra så idyllisk som det ser ut som. I byen skjer mystiske ting, og Norman oppdager at også Motellet deres skjuler en brutal historie.

Amerikansk thrillerserie
Produsert av NBC Universal 2013
Originaltittel: Bates Motel
Med: Vera Farmiga, Freddie Highmore, Max Thierot, m.fl.
Presseansvarlig: Jade Josefine Nordahl / 92403873
TV-seere kan kontakte NRKs Publikumsservice / 815 65 900