Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 søndag 21. september 2003 kl 22.00 God morgen, Miami

Frokost-tv kurerer gruff

Gjengen i frokost-tv-satiren
Gjengen i frokost-tv-satiren "God morgen, Miami". (Foto: Warner Bros. TV)
Jake Silver snubler videre som produsent for et amerikansk frokost-tv-show uten seere, "God morgen, Miami". Etter sitt første møte med en mildt sagt eksentrisk stab, forsøker han å sette tingene på plass.

Den eneste "normale" i staben er den jordnære og vakre frisøren Dylan Messinger, som Jake nærer varme følelser for. Men stilt overfor en gjeng som aldri har vært vant til retningslinjer eller autoritet, får Jake snart de fleste i staben mot seg. Til første sending nekter programlederne Gavin og Lucia å komme ut av garderoben.

Samtidig har den uselvstendige tv-sjef Frank Alfano lovet å skaffe ny scenografi til frokost-tv-programmet, noe som selvfølgelig faller i fisk. En pikant detalj er at studioet nå står ribbet for den gamle scenografien. Imens tikker minuttene av sted mot sending.

Om serien
"God morgen, Miami" er signert David Kohan og Max Mutchnick som også står bak den prisbelønte (Emmy) serien "Will & Grace". Hovedpersonen er en ung og lovende tv-produsent som påtar seg en utfordrende jobb: Å produsere USAs minst sette frokost-tv-show, nemlig,"God morgen, Miami".

Produsenten Jake Silver er forelsket i showets søte frisør, Dylan Messinger. Med på kjøpet får Jake en nokså spesiell stab: en arrogant programleder, en selvopptatt medprogramleder, en ustabil værdame, egentlig nonne - og ikke minst en uselvstendig tv-sjef og hans late og nevrotiske assistent.

Privat har ellers Jake ellers en oppkjeftet bestemor, Claire, å handskes med. Hun er en dame i sin beste alder som elsker både livet og whiskey.

Jake Silver (Mark Feuerstein), produsent
Claire (Suzanne Pleshette), Jakes bestemor
Frisør Dylan Messinger (Ashley Williams), frisør
Gavin Stone (Matt Letscher), programvert
Lucia Rojas Klein (Tessie Santiago), medprogramleder
Sister Brenda (Brooke Dillman), værdame
Frank Alfano (Jere Burns), tv-sjef
Penny (Constance Zimmer), tv-sjefens assistent

Amerikansk komiserie
Original tittel: Good Morning, Miami, sesong 1
I rollene: Mark Feuerstein, Ashley Williams, Jere Burns og Suzanne Pleshette
Produksjon: KoMut Entertainment Inc. i samarbeid med Warner Bros. Television (2002)
Pressekontakt: Steinar Dahl, tlf. 23 04 74 57LENKER
  • Les mer