Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK3 lørdag 11. juli 2009 kl 00.20 City of Men

Lystig lørdag

Acerola (Douglas Silva) og Laranjinha (Darlan Cunha) skal å fest denne lørdagen. (Foto: 02 Filmes)
Acerola (Douglas Silva) og Laranjinha (Darlan Cunha) skal å fest denne lørdagen. (Foto: 02 Filmes)
Som de fleste andre i favelaen ser Laranjinha og Acerola fram til lørdagskvelden. Da er det nemlig fest og dans i slummen.

Acerola og noen venner blir med som et lag i en dansekonkurranse.

Acerola har et godt øye til ei jente, og kanskje legger hun merke til ham nå? Laranjinha er ikke like romantisk, hans mål for kvelden er å sette ny rekord i hvor mange jenter han kan være sammen med i løpet av en kveld.

Om serien
Produsentene bak suksessfilmen "City of God" står bak denne serien, som har vakt begeistring i Brasil. I sentrum står Rio de Janeiros beryktede favela og to 13 år gamle gutter som vokser opp i det livsfarlige slumområdet. Blant problemene de to må hanskes med, er evig pengemangel og lokale narkolangere. Og det er i tillegg til alt annet som hører med når man er tenåring…

Skuespillerne i hovedrollene, Darlan Cunha som Laranjinha og Douglas Silva som Acerola, spilte begge i filmen "City of God". Douglas Silva hadde rollen som "Knerten", den psykopatiske barnemorderen som vokser opp til å bli gangsterlederen "Småen".

De to guttene har også spilt hovedrollene i den prisbelønte kortfilmen "Golden Gate", som heter "Palace II" på portugisisk.

Brasiliansk dramaserie i fjorten deler (2003)
Produsent: 02 Filmes
Originaltittel: Cidade dos Homens
Episodetittel: Saturday/Sábado
Regi denne episode: Fernando Meirelles
Med: Darlan Cunha (Laranjinha), Douglas Silva (Acerola) m.fl