Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 torsdag 23. desember 2004 kl 00.25 Doc Martin

Trolldom i Port Isaac

London-kirurgen Martin Bamford søker tilflukt på kysten av Sør-England da han oppdager at kona er utro. (Foto: Portman Entertainment ltd.)
London-kirurgen Martin Bamford søker tilflukt på kysten av Sør-England da han oppdager at kona er utro. (Foto: Portman Entertainment ltd.)
For å komme seg over sjokket etter konas utroskap søker en vellykket London-kirurg tilflukt i en liten kystby i Sør-England. Da kona kommer for å hente ham hjem, blir han i tvil. Kanskje hører han mest hjemme i fiskerlandsbyen Port Isaac?

Men landsbyen er ikke så idyllisk som det synes, så om du liker å se småskumle filmer etter midnatt, lover det britiske dramaet "Doc Martin" bra.

Problemet for den utflyttede London-kirurgen Martin Bamford er at han faller totalt for det gamle, forfalne Tregrunnt-godset et stykke utenfor landsbyen. Og at familien Bowden også er ute etter eiendommen.

Trippel trolldom<
For å holde Bowden-familien på avstand iverksetter doktor Martin en gammel trolldom
som folk på Cornwall-kysten benyttet seg av før i tiden. Han fester en liten stoff-sløyfe til et tre på Tregrunnt og ber om at hans ønsker skal bli oppfylt.

Hva han ikke vet, er at den gamle trolldommen virker slik at det du ønsker slår tilbake på deg selv. Ikke bare dobbelt, men trefoldig.

Doktor Martin har med andre ord mange overraskelser i vente.

Britisk drama (2003)
Originaltittel: Doc Martin
Med: Martin Clunes, Dominic Rowan, Richard Dillane, Oliver Fox m.fl.
Regi: Ben Bolt
Pressekontakt: Steinar Dahl, tlf. 23 04 74 57