Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 tirsdag 17. mai 2011 kl 23.15 En hushjelp til besvær

Prestefamilie i krise


Komedien "En hushjelp til besvær" handler om en prest hvis familie har mange problemer å håndtere. Presten selv er besatt av å skrive den perfekte preken og ser ikke hva som foregår rett foran nesen på ham. Da dukker en mystisk versjon av Mary Poppins opp i familiens liv.

Walter Goodfellow (Rowan Atkinson) er en velmenende men mislykket religiøs aktør i et lite engelsk lokalsamfunn, der han arbeider som prest. Han er så opptatt av seg og sitt at han ikke merker at familien er i ferd med å gå i oppløsning.

Hans sønn Petey (Tobey Parkes) er skolens hakkekylling. Datteren Holly (Tamsin Egerton) lever et utsvevende liv med en ny kjæreste hver uke. Hans kone Gloria (Kristin Scott Thomas) har fått nok av ektemannen og er i ferd med å falle for golftreneren sin, og vurderer å forlate Walter.

Husholdersken ordner opp etter eget hode
Familiens problemer ser ut til å løses da de ansetter husholdersken Grace (Maggie Smith), en eldre mystisk versjon av Mary Poppins. Dette er en dame som tar rev i seilene og som vet hvordan man skal holde på hemmeligheter.

Sendt tidligere.

Britisk svart komedie fra 2005
Originaltittel: Keeping Mum
Regi: Niall Johnson
Produsent: Tusk Productions
Med Rowan Atkinson, Kristin Scott Thomas, Maggie Smith, Patrick Swayze, Tamsin Egerton og Toby Parkes.
Kontaktperson for presse: presse@nrk.no
TV-seere bes kontakte Publikumsservice, tlf 815 65 900 eller info@nrk.no