Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 søndag 13. juni 1999 kl 23.15 Livet i Black Harbour

Livet i Black Harbour (t)


NRK1 søndag 12. juni kl 23.15
Livet i Black Harbour (15:26)

Nick dukker opp i Black Harbour

Ekteskapet mellom Katherine og Nick henger mildt sagt i en tynn tråd. Åtte måneder har gått uten at Katherine og de to døtrene har hørt fra Nick i Hollywood. Alt tyder på at han har meldt seg ut av familien for godt.
Men naturligvis, man skal aldri si aldri. Den rastløse Hollywood-regissøren dukker plutselig opp til Tashas fødselsdag hjemme i Black Harbour.
Spørsmålet er da om hvor mye kjærlighet det er igjen mellom Katherine og Nick, og hvor mye toleranse som kan mobiliseres for å redde ekteskapet. Det blir noen vanskelige dager for Katherine, for hun holder vel egentlig fast på at hennes fremtid er og blir i Black Harbour. Dessuten har hun jo også truffet gamlekjæresten Paul igjen. Hva betyr egentlig det?

Om serien
Denne kanadiske dramaserien med handling fra Nova Scotia på Canadas østkyst er blitt en stor suksess i hjemlandet. Miljøet og handlingen er hentet ut fra kjent virkelighet i denne delen av Canada, der en rekke fiskeri- og sjøfartsbyer sliter med fangstkrise og økonomiske problemer.
Et hovedanliggende for skaperne av serien har vært å skildre kollisjonen mellom den tradisjonelle kystkulturen og den urbane, moderne livsstilen som serien hovedpersoner representerer.
Katherine Hubbard og hennes mislykte regissørektemann Nick Haskell bryter opp fra sin hektiske tilværelse i Los Angeles. Sammen med sine to døtre flytter de nordover til Katherines hjemsted, den idylliske småbyen Black Harbour på Canadas østkyst. Det blir en vanskelig overgang for dem alle, og problemene sliter på samholdet i familien. Hjemkomsten innvirker også på livene til Katherines bror Len, hennes syke mor og gamlekjæresten Paul.
\"Livet i Black Harbour\" er laget av den prisbelønte tv- duoen Wayne Grisby og Barbara Samuels. Serien hadde premiere i Canada i desember 1996. Høsten 1997 ble oppfølgerserien på 13 episoder sendt i hjemlandet, og der er man snart i gang med en tredje sesong med \"Livet i Black Harbour\".

NRK1 søndag kl 23.10

Bilde (via Scanpix/Internett)
Det blir noen vanskelige dager for Katherine, for hun holder fast på at hennes fremtid er og blir i Black Harbour.

Kanadisk dramaserie
Produksjon: Fogbound Films
Originaltittel: Black Harbour
I rollene: Rebecca Jenkins, Geraint Wyn Davies, Alex Carter, Joseph Ziegler m.fl..
Av Wayne Grigsby og Barbara Samuels