Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 tirsdag 4. april 2000 kl 22.30 U

U


NRK1 tirsdag 4. april kl 22.30
U (4:10)

U på tirsdag

I den fjerde tirsdags- sendingen fra U denne sesongen kommer det til å gå med mye kaffe. I tillegg retter Håvard opp et par feil fra forrige ukes program, Rune avslører et merkelig faktum om juicens holdbarhet og Aggie kommer med råd om hvordan damer bør behandles på diskotek.

Kaffe er den nest vanligste drikken i verden, etter vann. Rune drikker mer kaffe enn vann. En nordmann drikker i gjennomsnitt 3 kopper kaffe hver dag, Rune drikker 9. Han har sett seg lei på folk som påstår at de føler ubehag ved å drikke mye kaffe og vil avlive mytene om kaffe. Om dette handler Runes reportasje.
I tillegg skal han bevise for Silje at han kan drikke kaffe under hele Us sending fra studio på Marienlyst, uten at det oppstår problemer.

Gjestene som må forholde seg til en kaffedrikkende Rune er:

Celine Aagaard:
Se & Hørs journalist snakker ut!
Celine Aagaard er journalist i ukebladet Se & Hør og jobber tett med en del av Norges største kjendiser. Celine elsker jobben sin og har faktisk selv skrevet autografer i forbindelse med jobbing for det populære ukebladet. Det er ofte Celine som står for utdeling av Se & Hørs lusekofter.
Håvard Lilleheie snakker med Celine om det å være en god Se & Hør journalist.

skOOm:
Er artistnavnet til en jente på 20 år som er aktuell med sin debutsingel \"I was\". Hun bor i New York, hvor hun på kort tid har opparbeidet seg et imponerende nettverk innen film- reklame- og musikkbransjen. Hun spiller på en fast klubb med et band tre kvelder i uken, når hun ikke er opptatt med å skrive låter. Hun arrangerer låtene selv og designer covere. Dessuten redigerer og klipper hun sin egen video. Denne dama utstråler styrke!
Kjersti Herstad vil vite følgende av skOOm: Hvor tar hun det fra !?

Marius Lillelien:
Denne mannen er musikksjef i Petre. Hver tirsdag har musikkredaksjonen i Petre møter hvor de bestemmer hvilken musikk som skal spilles på kanalen kommende uke. Her har Marius dobbeltstemme, men han bruker den sjelden. Vi snakker med han om musikk og makt.
Rune har følgende spørsmål til Lillelien: kan stygge damer bli popstjerner?

Send en e-post til: u@nrk.no
Eller en SMS: send u til 1987

NRK1 tirsdag kl 22.30
Bilde:
1. Artisten skOOm (Foto: Scanpix)
2. Håvard og Celine Aagaard. (Foto: Scanpix)
3. Rune og Marius Lillelien. (Foto: Scanpix)
4. Kjersti og skOOm. (Foto: Scanpix)
5. De fem programlederne Aggie, Rune, Silje, Kjersti og Rune.Pressekontakt U: Åse Mørk (ase.mork@nrk.no) 23 04 20 50
Redaksjonsledere U: Marius Hoel (marius.hoel@nrk.no) 23 04 53 46 og Jan Strande Ødegårdstuen (jan.strande.odegardstuen@nrk.no) 23 04 85 16
Pressetjenesten NRK: Sabine Hammari (sabine.hammari@nrk.no) 23 04 99 18