Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 lørdag 26. desember 1998 kl 23.30 Som Tracey ser det

Som Tracey ser det (t)

NRK2 2. juledag lørdag 26. kl 23.30
Som Tracey ser det

Musikkens verden med Traceys øyne

Temaet er musikk og Tracey Ullman er i slaget som aldri før. Flere av hennes alter egoer har et noe snålt forhold til musikk. Selv har Tracey løyet på seg æren for gullalbumet \"They Don\'t Know About Us\" og innrømmer nå fadesen.

Hennes Kongelige Høyhet derimot, prøver å engasjere Bob Dylan til en konsert på slottet. Stjerneadvokaten Sydney forsvarer en klient ved å synge for juryen. Chic går på scenen i operaen \"Carmen\" for å samle inn penger til taxiforeningen. Den fallerte skuespillerinnen Linda Granger synger for barna, mens den abdiserte 60-talls souldronningen Erin McCall forsøker seg på et comeback.

Om serien
Den prisbelønte skuespilleren Tracey Ullman har den unike egenskap at hun kan ikle seg hvilken som helst personlighet og få det til å virke troverdig - og morsomt. Serien er bygget opp rundt Traceys evner som komediespiller og talent for å være \"kameleon\". Hun spiller selv alle figurene som hun for øvrig har kreert alene.
Tracey Ullman har mottatt flere Emmy-priser for sin innsats i \"Tracey takes on..\" Prisene i kategoriene beste komedie, musikk, underholdningsserie, makeup og kostymedesign gikk til hennes nyskapning.
Tracey Ullman er best kjent for \"The Tracey Ullman Show\" og filmen \"Plenty\" hvor hun spilte mot Meryl Streep.
Som Woody Allen har sagt det: \"Tracey Ullman er et geni!\".

NRK2 lørdag kl 23.30

Amerikansk komiserie
I rollene: Tracey Ullman
Produksjonsselskap: HBO

Pressekontakt Fjernsynets informasjonsavdeling: Anne Bekkevold, 23 04 89 56