Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 torsdag 28. november 2002 kl 22.30 Hege & Kjersti

På tå hev

En svært så yndig Kjersti Holmen får prøve seg som ballerina. (NRK-foto: Anne Liv Ekroll)
En svært så yndig Kjersti Holmen får prøve seg som ballerina. (NRK-foto: Anne Liv Ekroll)
Ballerina med en særegen form for disiplin, infame venninner og gjensyn med legen som har tvilsomme kvalifikasjoner. Det er klart for det siste programmet av ”Hege & Kjersti”.

I seks torsdager har Hege Schøyen og Kjersti Holmen trimmet lattermusklene våre. I kveld kommer foreløpig siste episode fra humorduoen. Men det er ingen grunn til å fortvile – jentene kommer tilbake neste år!

Kjersti Holmen befinner seg i litt uvante omgivelser i denne episoden. Hun har nemlig fått på seg tåspiss-sko og får tøyet muskulaturen skikkelig blant yndige og svært så myke ballerinaer… Det blir også rikelig anledning for damene å vise at de kan synge de nydeligste arier i en av sketsjene!

I denne episoden har Hege fått med lillesøster Anne Rygh noen av sketsjene.

Om serien
”Hege & Kjersti” er en serie på seks programmer hvor vi får servert en verden sett gjennom Hege Schøyen og Kjersti Holmens høyst humoristiske brilleglass. Serien er sketsjbasert, og oftest er det helt dagligdagse situasjoner som blir satt i et latterlig lys. Vi møter nybakte mødre, tilfeller av uortodoks amming, tvilsomt farskap, ondskapsfulle venninner - og aksjemegleren som understreker ethvert poeng med et barnslig utbrudd.

Regien er ved Terje Rangnes som laget ”Fjortis” og den populære serien om ”Egil og Barbara”. Han er også en av regissørene på kinofilmen ”Folk flest bor i Kina”. Både Hege Schøyen og Kjersti Holmen har vært med på å skrive manus til sketsjene.


NRK Underholdning
Egenprodusert komiserie
I rollene: Hege Schøyen og Kjersti Skolmen
Regi: Terje Rangnes
Prosjektleder: Charlo Halvorsen
Pressekontakt: Sidsel Aarsnes Linden, tlf. 23 04 98 41, 909 55 364