Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 mandag 26. januar 2009 kl 21.40 Livet i Fagervik

Nevekamp mellom brødre

Brødrene Erland (Claes Hartelius) og Sten (Jacob Nordenson) havner i konflikt i kveldens episode av
Brødrene Erland (Claes Hartelius) og Sten (Jacob Nordenson) havner i konflikt i kveldens episode av "Livet i Fagervik". (Foto: Olof Johnson, SVT)
Livet til den nyutdannede juristen Johan har tatt en fullstendig uventet vending. Etter at faren hans fikk hjerteinfarkt på julaften, må han bli igjen på hjemstedet Fagervik for å holde familiens advokatkontor gående.

Sammen med resepsjonisten Annika forsøker Johan å ta seg av store og må konflikter i Fagervik. I kveldens episode vil stedets lege saksøke en pasient som har gått fysisk til angrep på ham i venterommet. Snart viser det seg at angriperen er doktorens egen bror.

Johans far Bernhard sliter som rekonvalesent, samtidig som Johan forsøker å rydde opp i sitt eget liv. Han har kommet til at han vil bryte med samboeren Ebba, som venter hjemme i Stockholm.

Om serien
"Livet i Fagervik" er en varm og humørfylt dramaserie som ble en stor suksess på svensk fjernsyn høsten 2008. Handlingen kretser rundt et advokatkontor på et småsted i Sverige.

Hovedpersonene i serien er advokaten Johan (Henrik Johansson) og hans resepsjonist Annika (Maria Sid). Johan vender tilbake til hjemstedet Fagervik på besøk etter endt utdanning, men oppholdet blir lenger enn planlagt. Annika er en voksen kvinne med stor livserfaring og menneskekunnskap.

Johan og Annika har vidt forskjellig bakgrunn, men snart finner de hverandre på flere plan. Sammen utgjør de et uglamorøst radarpar som ordner opp i nabokrangler, skilsmissetvister, avsporede utdrikningslag og ungdom på skråplanet.

SVT går våren 2009 i gang med innspillingen av en ny sesong av serien.

Svensk dramaserie i 12 deler (2008)
Originaltittel: Livet i Fagervik
Basert på en idé av Mikael Syrén og Antonia Pyk
Regi: Harald Hamrell, Kjell Sundvall og Mikael Syrén
I rollene bl.a. Henrik Johansson, Maria Sid, Lars Lind, Ing-Marie Carlsson, Leif Andrée, Johannes Wanselow, Nadine Kirschon, Suzanna Dilber, Hanna Alström og Göran Berlander
Pressekontakt/programinformasjon: Helene Amlie, 23 04 77 51 / 951 00 299
Tv-seere bes kontakte Publikumsservice, tlf 815 65 900 info@nrk.no