Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 tirsdag 25. september 2012 kl 22.30 Snarveg til lykke


Mens Carina holder forelesning i en fullsatt aula, blir hun forstyrret av en person i salen. Samtidig har Nathalie lidenskapelig sex med Rikard Högberg samtidig som hun coacher ham.

Personen som forstyrrer Carina, viser seg å være hennes første klient Rasmus som vil reklamere for sitt mislykkete liv. Rasmus truer med å sverte Carinas rykte i pressen.

Samtidig lover Per å gi Eva kompensasjon for middagen som ikke ble noe av, men igjen må han svikte henne når Carina i desperasjon inviterer Rasmus hjem på middag.

Zelda hjelper klienten Kristina å forlate Livets
Ord.

Om serien
Carina (Lena Endre) er en utbrent sykepleier som trenger en forandring i livet. Sammen med den tidligere modellen og negleskulptøren Nathalie (Cecilia Frode) og Zelda (Vanna Rosenberg) som satser på krystallenes kraft, starter hun coachingbyrået Carina Lind Group.

Alle tre innbiller seg at de er eksperter på positiv tenkning og lykke selv om deres privatliv er en eneste suppe av problemer og usle relasjoner. Hovedsaken er at klientene betaler grunnpakken på 25 ooo kroner, så ordner nok resten seg også.

Serien er skrevet av Charlotte Orwin og Josefin Johansson. Regien er ved Andrea Östlund.

Svensk dramakomedie
Med Lena Endre, Cecilia Frode, Vanna Rosenberg, Reine Brynolfsson, Reuben Sallmander m.fl.
Kontaktadresse for presse: presse@nrk.no, tlf 414 28 800
TV-seere bes kontakte Publikumsservice, tlf 815 65 900