Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 onsdag 6. august 2003 kl 22.15 Hotellet

Voldtektsforsøk på Hotel Faber

Voldtektsmannen (Thomas Gabrielsson) forsøker å komme seg unna, men Julie har sett ansiktet hans. (Foto: Ole Kragh-Jacobsen/DRTV2)
Voldtektsmannen (Thomas Gabrielsson) forsøker å komme seg unna, men Julie har sett ansiktet hans. (Foto: Ole Kragh-Jacobsen/DRTV2)
En kvinnelig gjest blir utsatt for et voldtektsforsøk på hotellet. Gjerningsmannen kommer seg i første omgang unna, men Julie har sett ansiktet hans.

Stemningen er også temmelig laber på kjøkkenet. Anette var sammen med eksmannen Claes mens hun var på ferie, og Lasse er såret og ulykkelig. Jimmy forsøker etter beste evne å megle mellom de to.

Nikolaj får besøk av en liten pike som leter etter mammaen sin. Hun påstår at moren jobber i baren ved hotellet…

Adam og Maria har bare en uke igjen før de skal forlate Hotel Faber, men Adam jobber likevel på spreng for å hale i land en stor kontrakt.

Om serien
"Hotellet" har hatt stor suksess i Danmark, og nå får også NRKs seere gleden av denne danske dramaserien som foregår på Hotel Faber, et eksklusivt hotell i en større dansk provinsby.

Vi møter hotellets eiere, Alice og Erik Faber (Erik begår selvmord i første episode), deres tre voksne barn, Adam, Julie og Nikolaj, og de ansatte: resepsjonistene Maria (gift med Adam Faber) og Louise, kjøkkensjefen Lasse, kokken Jimmy, servitøren Anette, stuepiken Aminah og vaktmesteren John. Hvert avsnitt er historier om hotellets folk, gjester eller andre med forbindelse til hotellet.

Hotel Faber, som har vært i familiens eie i generasjoner, er bygget på ruinene etter et gammelt kloster. Det er et mystisk hotell, som reagerer på forskjellig vis hvis noen truer det eller familien Faber.

Medvirkende:
Alice Faber: Kirsten Olesen
Erik Faber: Peter Schrøder
Adam Faber: Martin Hestbæk
Julie Faber: Trine Appel
Nikolaj Faber: Paw Henriksen
Maria Faber: Anne-Grethe Bjarup Riis
Estelle: Rebekka Owe
Ellers medvirker: Bjarne Henriksen, Baard Owe, Sarah Boberg, Søren Byder, Lene Maria Christensen, Jamile Massalkhi Rudolf og Claus Bue

Dansk dramaserie
Regi: Morten Arnfred og Morten Giese
Pressekontakt: Inger Larsen, tlf: 23 04 74 83