Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 tirsdag 2. mars 1999 kl 16.00 Dream Team

Dream Team (t)

NRK1 tirsdag 2. mars kl 16.00
Dream Team (9:64)

Hvor er Conor?

Dean (Darren Morfitt) oppdager at Conor (Michael Legge) er forsvunnet. Hvor har han dratt? Dean er også bekymret for sitt forhold til Georgina (Clemency Burton-Hill).
Dean ønsker fortest mulig å få gitt tilbake presangen hun har gitt ham og få avsluttet forholdet før kjæresten Lucy (Kate Farrah) oppdager dem.
Warren (Clinton Kenyon) er lettet over at rettsaken gikk bra, men havner igjen i problemer da han ryker uklar med en motspiller.

Om serien
I denne britiske dramaserien følger vi de målbevisste gutta i Harchester United fotballklubb på og utenfor banen. Gjennom tøff trening og harde kamper kjemper de for å bli \"Dream Team\" i FA Premier League.
Det britiske selskapet SKY1 satset stort på \"Dream Team\". Og suksessen lot ikke vente på seg. Det var drømmetall på ratingstatistikken og seermasser fra 15 år og opp til 45.
Det beste med serien er at den er så realistisk. Spillerne, som primært er unge, talentfulle skuespillere, ble drillet av profesjonelle fotballspillere flere måneder før innspillingen startet. Ron Atkinson, mangeårig fotballmanager med stjernestatus i England, spiller seg selv i rollen som klubbens manager. Når skuespillerne var på audition, var det fotballferdighetene seriens produsenter var ute etter å avdekke - ikke bare skuespillertalentene.

NRK1tirsdag kl 16.00
Tidligere sendt NRK2 21.9.98

Britisk dramaserie
Produsent: SKY1 (1997)
Regi: Alister Halum
I hovedrollene: Ron Aktkinson, Bill Fellows, Clinton Kenyon, Kate Farrah, Darren Morfitt, Sam Loggin, Michel Legge, John Salthouse

Pressekontakt Fjernsynets informasjonsavdeling: Anne Bekkevold, 23 04 89 56