Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 lørdag 7. oktober 2000 kl 21.35 Med hjartet på rette staden

Med hjartet på rette staden (t)

NRK1 lørdag 7. oktober kl 21.35
Med hjartet på rette staden (26)

Jakten på rettferdighet

Et innbrudd hos familien Wakefield fører til en rekke uheldige hendelser i kveldens episode.

Terry Tinniswood bryter seg inn i Wakefields hus, og blir tatt på fersk gjerning av Arthur Wakefield. Dessverre rammes Arthur av hjerteattakk og dør.

Terry blir arrestert, men løslates senere av politiet på grunn av noe som antas å være et vanntett alibi. Dermed starter Arthurs kone Miriam sin egen private kampanje i jakten på rettferdighet, og i kjølvannet av hennes bestrebelser oppstår en rekke ulykksalige hendelser.

Om serien
Den britiske serien \"Med hjartet på rette staden\" (Heartbeat) er fra idylliske Yorkshire. Hovedpersonen er politimannen Nick Rowan som forlot storbylivet i London sammen med sin kone Kate for å leve i roligere omgivelser på landsbygda. Men nå er Nick blitt alene med datteren Katie etter at hans elskede kone døde.

\"Med hjartet på rette staden\" er den mest populære serien i England og har hatt så mye som 17,7 millioner seere. Det gjør at serien er den mest sette dramaproduksjon på tv gjennom tidene. Et kraftfullt og følsomt drama, fylt med humor og de magiske tonene fra klassiske sekstitallslåter utgjør resepten for seriens enorme suksess.

NRK1 lørdag kl 21.35

Britisk tv-serie fra Yorkshire Television
Originaltittel: Heartbeat
Med Nick Berry, Derek Fowlds, Bill Maynard, Clara Salaman, John Woodvine, Jonathan Linsley m.fl.
Pressekontakt: Anne-Marie Astad, tlf. 23 04 98 41, (anne.marie.astad@nrk.no)