Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 søndag 31. mars 2013 kl 20.55 Hjem

Heller kordame enn mamma


Annika vil finne ut mer om moren, men svarene hun finner er ubehagelige. Moren valgte henne bort. Hun ville heller være kordame enn mamma.

Det viser seg at både Annikas mor og far fikk tilbud om å være med på turné med selveste Johnny Cash. Moren valgte turnelivet, mens faren Leif Åge takket nei til sin musikalske helt og prioriterte datteren. Annika får også et gammelt brev moren har skrevet til henne. Lever moren? Vil Annika egentlig møte henne? Trine beslutter seg for å hjelpe Annika og uten å spørre de to andre søstrene bestiller hun flybilletter; De tre søstrene skal reise til USA for å finne Annikas mamma.

Olav har bestemt seg. Han vil ha Oda. Med ring i lomma og pent kledd oppsøker han kvinnen han vil gifte seg med. Men frieriet går ikke som planlagt.

Familien på Storstadhaug sliter. Harald er i ferd med å bli blind, men heldigvis er det også gode nyheter; En stor dagligvarekjede vil kjøpe osten fra gården. Men Oda er ikke så glad for nyhetene som hun burde være. Vil hun være på Storstadhaug eller ønsker hun noe annet? Hun oppsøker Olav for å få råd.

Om serien:
Annika, Trine og Oda får livene snudd på hodet når den lokale countrykongen avslører at han er far til alle tre: Skidronningen Trine faller i VM og blir hardt skadet. Oda får beskjed om at hun ikke får overta gården hun har vokst opp på. Og Annikas drøm om den perfekte familie slår sprekker.

Vi følger Annika, Oda og Trine gjennom et strabasiøst og begivenhetsrikt år, fylt av utfordringer skapt av generasjonen før dem.

Hjem er en varm dramaserie om lengsel, fest, hest, familie og kjærlighet. Og den forsvunnede gitaren til Johnny Cash.

Norsk dramaserie.
Produsert av NRK Drama.
16 episoder x 45 minutter. (2 sesonger, hver på 8 episoder)
I hovedrollene: Jannike Kruse, Kaia Varjord og Heidi Ruud Ellingsen.
Ellers medvirker: Gisken Armand, Mads Sjøgård Pettersen, Tom A. Haug, Håvard Bakke, Ulrikke Døvigen, Thor Michael Aamodt, Janne Kokkin, Skage Steinsson Lem, Tiril Jessen Bakke m.fl.
Manus: Birgitte Bratseth, Terje Solli, Maja Lunde og Margrete Kåset.
Produsent: Pål O. Nissen og Cathrine Simonsen
Regi: Ove Raymond Gyldenås, Arild Andresen, Atle Knudsen, Stine Buer og Simen Alsvik.
Presseansvarlig: Nan Kristin Myhre, tlf 2304 4244/974 30 811
TV-seere bes kontakte Publikumsservice, tlf 815 65 900