Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 lørdag 25. september 2010 kl 20.25 De ukjente

«Torsdagskvelden» inntar studio


Stian Barsnes-Simonsen har fått med seg nesten hele gjengen fra "Torsdag kveld fra Nydalen". I kveld blir det kamp med bare nevene mellom to jenter og to gutter fra komigjengen.

Else Kåss Furuseth og Henriette Steenstrup skal vise at de er flinkere til å gjette enn Henrik Thodesen og Odd-Magnus Williamson.

Yrkene de må bryne seg på, er logoped, direktetekster, hundelufter, poledanser, elektroingeniør og flairbartender. Det er vanskelig å si hvilket av yrkene det vil bli verst å skulle utføre vikartjeneste i, men poledanser kommer nok høyt opp på lista for alle de ellers så sporty komikerne.

Om serien
Det er klart for en ny runde med den spenningsdrevne underholdningsserien "De ukjente". Stian Barsnes-Simonsen inviterer hver uke to kjendislag som kjemper tappert mot hverandre for å prøve å gjette hvilke yrker fem ukjente personer har.

Lagene kjemper ikke så mye om heder og ære, det gjelder å unngå å bli "dømt" til vikartjeneste. Det tapende laget må ut og jobbe i et av de yrkene de bommet på. Og dette er garantert jobber disse menneskene IKKE er kvalifiserte til å utføre. Så utfallet får seerne se i neste program.


Egenprodusert underholdning
NRK Underholdningsavdelingen
Prosjektleder: Stig Karlsen
Programleder: Stian Barsnes-Simonsen
Pressekontakt: Sidsel Aarsnes Linden , 23 04 98 41/ 909 55 364
Tv-seere bes kontakte Publikumsservice tlf: 815 65 900