Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 mandag 9. mars 2009 kl 19.55 Si ja, bli min

Maritime frierier

Morten Andersen (35) har en maritim overraskelse til sin kjære Britt-Tone. (Foto: Storyteller)
Morten Andersen (35) har en maritim overraskelse til sin kjære Britt-Tone. (Foto: Storyteller)
Morten får hjelp av Radio 1 til å lure kjæresten ned i et dykkebasseng. På bunnen venter en eske med forlovelsesringer.

Planen er å få Radio 1 til å ringe kjæresten Britt-Tone og fortelle at hun kan vinne en premie hvis hun kommer til dykkesenteret. Problemet er bare at Britt-Tone aldri har dykket før.

Mens de ansatte på dykkesenteret hjelper Britt-Tone med å nå bunnen, lurer Morten i kulissene. Får hun tak i esken med forlovelsesringene, skal han sprette frem og ned på kne.

Cruisebåt
Seriens aller siste frier, Baard, satser på en overraskelsesfest når han skal fri til sin kjære Ragnhild. Hun driver nemlig eget cateringbyrå og Baard vil lure henne ut på en cruisebåt for å levere en bestilling. Der skal han stå, sammen med venner og kjente, klar til å fri.

Om serien
Si ja, bli min er en serie for alle som har en ørliten romantiker i seg. I hvert program møter vi to nervøse friere som forbereder seg til å fri på en helt spesiell måte. Håpet er at den utkårede skal bli overrasket og frieriet uforglemmelig. Men klarer frierne å holde det hemmelig og organisere alt i tide?

Dette er en serie om det å ta sjanser. Å blotte hjertet foran et kamerateam og sin utkårede, samtidig som man spør både seg selv og seerne – vil min elskede si ja? Bak denne romantiske og nervepirrende serien står produsentene Erland Øverby og Rune Obrestad – kjent fra Campingliv, Sydenliv og Båtliv som alle har gått på NRK.

Norsk underholdningsserie i åtte deler (2008)
Produsert av: Storyteller Film og TV
Pressekontakt: Silje Marie Lien, tlf. 23 04 41 01/975 25 287
TV-seere bes kontakte Publikumsservice, tlf. 815 65 900, info@nrk.no