Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 tirsdag 12. januar 1999 kl 19.00 U: Musikk - spesial: Dokumentar: Robbie Williams

U: Musikk spesial: Dokumentar: Robbie W

NRK2 tirsdag 12. januar kl 19.00
U: Musikk - spesial:
Dokumentar: Robbie Williams

Kritikernes og publikums yndling
Etter at han brøt med guttebandet Take That, har det vært mye turbulens rundt Robbie Williams. Men nå har han funnet roen. Med sitt andre album \"I\'ve been expecting you\" er han blitt både kritikernes og publikums yndling hjemme i England.
I kveldens spesialutgave av U: Musikk blir vi bedre kjent med Robbie Williams, som ble tenåringshelt da han slo igjennom med det britiske popbandet Take That som 18-åring i 1991.
Det blir også utdrag fra en konsert hvor han spiller låter fra sitt første album \"Life thru a lens\". Med nærmere en million solgte eksemplarer av plata var han på toppen av listene i hjemlandet England. Salgstallet kvalifiserte til trippel-platina og viste at det var et liv etter Take That.
Det var sommeren 1995 at Robbie Williams trakk seg fra gruppa Take That med den begrunnelse at han ikke orket presset lenger og ville satse på en solokarriere. Han slet i flere år med store alkohol- og narkotikaproblemer, men har nå klart å klatre til topps igjen. MTV-seerne kåret ham til årets beste mannlige artist i 1998.
NRK2 tirsdag kl 19.00

Bilde (Elektronisk via NTB/Data-tv/Internett)
I kveldens dokumentar blir vi nærmere kjent med pophelten Robbie Williams.

Musikk-dokumentar
Pressekontakt i Fjernsynets informasjonsavdeling: Siri G. Meyer, tlf. 23048123