Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 lørdag 21. juni 2003 kl 19.55 Hvilket liv!

Helt anonyme…?

Ben (Robert Lindsay) og Susan (Zoë Wanamaker) tar inn på hotell under falsk navn, men de får seg en overraskelse… (Foto: BBC)
Ben (Robert Lindsay) og Susan (Zoë Wanamaker) tar inn på hotell under falsk navn, men de får seg en overraskelse… (Foto: BBC)
Ben og Susan bestemmer seg for å besøke datteren Janey på universitetet, men Janey vil ikke ha besøk av foreldrene.

Ben og Susan tar inn på hotell – under falsk navn. Det viser seg imidlertid at det er flere som vil skjule sin identitet.

Om serien
I denne britiske situasjonskomedien, produsert av BBC, møter vi familien Harper: mor, far og tre barn – kort sagt en helt vanlig familie. Men deres tilværelse virker likevel som en psykologisk geriljakrig…

Ben harper er tannlege, og mener fra tid til annen at det å leve i en moderne familie er like morsomt som å trekke ut tenner på folk. Men en rappkjeftet kone, Susan, og tenåringen Nick og Janey, samt "attpåklatten" Michael i huset, står prøvelsene i kø hjemme hos Harpers. Og det er ikke fritt for at problemene også forplanter seg til tannlegekontoret.

Serien gikk på NRK1 også i fjor sommer, og fortsetter nå med nye episoder.

Britisk situasjonskomedie, serie 3
Originaltittel: "My Family"
Regi: Dewi Humphreys
I rollene: Robert Lindsay (Ben), Zoë Wanamaker (Susan), Kris Marshall (Nick), Daniela Denby-Ashe (Janey) og Gabriel Thomson (Michael)
Pressekontakt Inger Larsen, tlf: 23 04 74 83