Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 onsdag 12. april 2006 kl 20.05 Noen som passer for meg?

Mistenksomme Gil

Michael Landes som amerikaneren Gil. (Foto: BBC)
Michael Landes som amerikaneren Gil. (Foto: BBC)
Gil får et skikkelig hett hugg på agnet i kveld. Det er fra den farlig erotiske skuespillerinnen Pascal Peters. Han mistenker henne for å misbruke kokain, for impulsiv sex, for å forføre programvertene på tv – for alt mulig.

Gils uttrykte frykt for møtet med skuespillerinnen viser seg kanskje ikke å være så begrunnet som han trodde. Iallfall starter de to kvelden med å gå på en oppsetning av "Mens vi venter på Godot" på det lokale bydelsteatret.

Ingen er bra nok
Alice leter rundt i London etter et nytt sted å bo, og oppdager et fellestrekk mellom leiligheter og menn. Hver gang hun tror hun har funnet den rette, oppdager hun en grunnleggende feil ved dem.

En kveld på byen blir helt bånn i bøtta for Alice. Et tilfeldig møte med en kollega leder til en invitasjon hjem til en avantgarde-artist, hvor hun blir ufrivillig delaktig i noen utenomekteskapelige, nærmest incestuøse, slibrige greier.

Mer om serien
Britiske Alice og amerikanske Gil strever seg gjennom det ene parforholdet etter det andre. Stikkord: Som seere vet vi på forhånd at Alice og Gil er skapt for hverandre, men DE vet det ikke. Før eller siden vil skjebnen føre de to sammen, de vet bare ikke når.

"Noen som passer for meg?" viser Alice og Gils forhåpninger, frykt og dating-fiaskoer i tiden før de to ble et ideelt par..

Britiske Tamsin Greig spiller Alice og amerikanske Michael Landes er Gil. Hun er regnskapsfører for et kosmetikkfirma i London, utplassert i en større parfymeforretning i byen. Han er en vellykket forfatter på utkikk etter et liv – kunstnerisk utvikling og et varig kjærlighetsforhold – utenfor USA.

Britisk dramaserie i seks episoder (2004)
Originaltittel: Love Soup
Produsent: BBC Worldwide
I rollene: Tamrin Greig, Michael Landes og Trudie Styler
Pressekontakt: Steinar Dahl, tlf. 23 04 74 57


LENKER
  • Les mer: