Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 lørdag 22. april 2006 kl 20.55 Borettslaget

Avskjeden

Yngve Freiholt har grunn til å være lykkelig. (Foto: Pål O. Nissen, NRK)
Yngve Freiholt har grunn til å være lykkelig. (Foto: Pål O. Nissen, NRK)
Vi har kommet frem til den siste episoden av suksess-serien Borettslaget. I snitt har over 1,1 millioner seere fulgt livet i Tertitten hver lørdag. Og i kveld står en rekke overraskelser i kø. Blant annet så får vi vite hvem er som Yngve Freiholts kjæreste!

Denne avsløringen er en av mange i den spennende avslutningen av serien. I forrige episode så vi at Nikolay ble vraket av rappegruppen, så nå vil han vende hele Norge ryggen og dra ut i verden.

I løpet av serien har Roy Narvestad fått oppleve at ting ikke alltid blir som han forventer... Tiden er kommet til å skille lag med søsteren Ruth. Hvordan i all verden skal det gå?

Ali fortsetter jakten på Fatima, og hele familien Silmandar venter spent.

Hællandussen
Det er oppgjørets time for Yngve Freiholt og Ruth Narvestad. De må prøve å overbevise forsikringsselskapet om at det ikke var Ruths feil at hun vraka Yngves dyre Mercedes. Yngve mener han slett ikke kler å være fattig, så dette må de få orden på.

Linda og Tommy feirer misseseieren med en deilig, nybakt fyrstekake. Og Piirka har nådd et nytt lavmål. Hvordan skal han kunne komme seg på beina igjen– hårløs og fæl som han er?

Om serien
I vår sendes åtte nye episoder av komiserien "Borettslaget". I Tertitten Borettslag er driftsleder Narvestad fortsatt den ubestridte høvdingen og holder hjulene i gang med pinlig nøyaktighet. Linda Johansen slanker seg for å komme inn i kjolen hun brukte da hun ble Frøken Vesterålen i 1965. Ali og kona Eva strever med tidsklemma som småbarnsforeldre flest, og Piirka strever stort sett med allting. Det er flyttet inn tre nye beboere i Tertitten – bærumsguttene Nikolay, Andreas og Wilhelm. De driver med musikk og drømmer om å gjøre det stort som hip hop-ere. Narvestads søster Ruth er i ferd med å løsrive seg fra sin dominerende bror, blant annet ved å ta sertifikat. Yngve Freiholt har en ny karriere og blir sterkt involvert i livet til sin nevø, Roger.

Egenprodusert komiserie
NRK Underholdningsavdelingen
Manus og idé: Robert Stoltenberg
Regi: Pål O. Nissen
I rollene: Robert Stoltenberg, Sidsel Sørli, Øystein Holm Larsen, Thomas Seeberg, Iram Haq, mfl.
Prosjektleder: Guri Skavlan
Pressekontakt: Sidsel Aarsnes Linden , 23 04 98 41/909 55 364