Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 tirsdag 4. mai 2004 kl 21.20 Den tredje vakten

Utakk verdens lønn?

Ambulansepleieren Carlos (Anthony Ruiviar) i
Ambulansepleieren Carlos (Anthony Ruiviar) i "Den tredje vakten". (Foto: Warner Bros.)
Carlos, som arbeider i det unge og tøffe ambulanseteamet, må hver dag takle tragedier. Han strekker seg langt for å hjelpe mennesker i nød – helt til tragedien blir hans egen.

Unge Carlos har det med å havne i trøbbel. Nå hevder en ung kvinnelig pasient at han har befølt henne, og han blir politianmeldt. De fleste av hans overordnede vender ham ryggen. Selv er Carlos bare rasende, men hva hjelper det?

Nylig hjalp sjåføren Davis sin kollega og venn Sully da han var i alvorlige vanskeligheter. Nå trår han til også for Carlos.

Doherty i reklamekampanje
Av alt en brannmann kan havne i, hadde ikke Doherty trodd han skulle se seg selv i en reklamekampanje for et produkt han ikke en gang synes noe om. Men nå står han midt på gata og gjør akkurat det. Fotoet av Doherty er ikke til å ta feil av på de mange billboards.

Om "Den tredje vakten"
I det intense actiondramaet fra New York følger vi en gruppe uredde og engasjerte kvinner og menn fra ambulansetjeneste, brannvesen og politi, både på jobb og i privatlivet. De har ingen normal arbeidsdag – fra klokken 15.00 til langt på natt jobber den tredje vakten utrettelig for å redde menneskeliv.

Monte "Doc" Parker (Michael Beach) og Carlos Niete (Antony Ruivivar) arbeider i det unge og tøffe ambulanseteamet. Hver dag må de takle tragedier og strekker seg langt for å hjelpe mennesker i nød.

Kim Zambrano (Kim Raver) tilhører også ambulanseteamet, og kompanjongen Bobby Caffey (Bobby Cannavale) er hemmelig forelsket i henne. Kim har imidlertid vært gift med Jimmy Doherty (Eddie Cibrian), og de har en liten sønn sammen. Doherty er en iherdig og dyktig brannmann, men desto mer lettsindig i privatlivet. Dohertys partner er den energiske og modige Alex Taylor (Amy Carlson).

For Faith Yokas er det å være Maurice "Bosco" Boscorellis partner vanskeligere enn å takle mann og to barn. De to politifolkene krangler til stadighet, men vet også at de kan stole uforbeholdent på hverandre. Boscos måte å håndheve loven på kolliderer med veteranen John "Sully" Sullivan (Skip Sudduth) oppfatning av politiyrket.


Originaltittel: Third Watch, sesong 4, i kveld: "Castles of Sand"
Produksjonsselskap: John Wells Productions i samarbeid med Warner Bros. Television.
Produsenter: John Wells og Christopher Chulack
I rollene: Michael Beach, Antony Ruivivar, Kim Raver, Bobby Cannavale, Eddie Cibrian, Amy Carlson, Jason Wiles, Molly Price, Skip Sudduth, Coby Bell
Pressekontakt: Steinar Dahl, tlf. 23 04 74 57


LENKER
  • NBC 
  • Diverse