Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 mandag 20. oktober 2003 kl 20.05 Koht i kommunen

Valgfinale i Åsnes

Christine Koht blir med på selve valget i siste episode av
Christine Koht blir med på selve valget i siste episode av "Koht i kommunen". (Foto: Nicky Twang)
Endelig har sannhetens time kommet: Det er valgdag i Åsnes kommune. Koht følger den siste innspurten i valgkampen på nært hold, og i kveld blir vi med på valgvake gjennom natten mens stemmene telles.

Christine Koht er lei seg for at det hele snart er over. Hun ser ikke fram til å reise tilbake til Oslo. Hun har rett og slett begynt å slå røtter i Åsnes, og har knyttet nære bånd med både lokalpolitikere og naturen. Før selve valget hjelper hun Unni fra Demokratene med å samle mose.

Om serien
NRKs Christine Koht har tilbrakt valgkampen i Åsnes kommune i Hedmark. Her følger hun partimedlemmene Erling og Bjørn i Norges Kommunistiske Parti (NKP), ordførerkandidat Marit i Senterpartiet (Sp), ordførerkandidat Bjørn Benny og tredjekandidat Unni i Demokratene, og ordførerkandidat Kjell i Fremskrittspartiet (Frp) gjennom valgforberedelsene. I tillegg tilbringer hun mye tid på Odd Henriksens konditori i Kaffegata i Flisa.

Dokusåpen har blitt sendt i fire deler, og i hver episode får Koht tips av valgforsker Frank Aarebrot om hva hun bør følge ekstra godt med på.

Produsert for NRK av Dropout Productions
Dokusåpe i fire deler
Programleder: Christine Koht
Pressekontakt: Eirin Grytbakk, tlf 23 04 86 96/995 39 252