Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK3 tirsdag 30. mars 2010 kl 21.30 True Blood

La meg aldri gå

Sookie (t.h.) treffer en beslutning som kan løse mysteriet med Godric – eller få henne drept. (Foto: HBO)
Sookie (t.h.) treffer en beslutning som kan løse mysteriet med Godric – eller få henne drept. (Foto: HBO)
I Dallas blir Sookie kjent med en av sine egne. Deretter slår hun seg sammen med Bill og Eric i et strategisk møte ved skjulestedet til den forvunne vampyren Godric.

I mellomtiden viser Jason dristighet på en Light of Day-leir, og får en gave av Sarah for sitt harde arbeid.

Maryann kaster en forbannelse over de ansatte på Merlotte, for å få Tara til å mykne opp overfor sin nye "familie". Eric deler en hemmelighet om sin fortid med Bill, og Sookie treffer en beslutning som kan løse mysteriet med Godric – eller få henne drept.

Om serien
Etter at japanske forskere har utviklet syntetisk blod kan vampyrer nå plukke med seg en firepakning med "True Blood" fra butikken i stedet for å drikke menneskeblod. Vampyrene har organisert seg og kan gå fritt, om ikke komfortabelt, omkring blant vanlige mennesker. Etter solnedgang, vel og merke.

Med en blanding av romantikk, spenning, mysterier og humor forteller True Blood historien om Sookie (Anna Paquin), en ung servitrise med telepatiske evner som forelsker seg i den 173 år gamle vampyren Bill Compton (Stephen Moyer).

True Blood tar klassiske vampyrmyter til noe nytt og moderne, og lar forholdet mellom mennesker og vampyrer i sørstatenes USA illustrere velkjente fordommer. Det er mange som misliker at de døde får de samme rettighetene som de levende, særlig ikke etter vampyrenes blodige fortid. Og slett ikke alle vampyrer liker smaken av syntetisk blod...

"True Blood" er basert på bokserien "The Southern Vampire Mysteries" av Charlaine Harris.

Produsert av HBO
Originaltittel: Never let me go
Kveldens episode:"Never let me go"
Manus: Nancy Oliver
Regi: John Dahl
Med: Anna Paquin (Sookie Stackhouse), Stephen Moyer (Bill Compton), Sam Trammel (Sam Merlotte), Rutina Wesley (Tara Thornton) og Alexander Skarsgård (Eric Northman).
Pressekontakt: Mette Kamilla Skjong, tlf: 23 04 20 33/90 18 38 38
Tv-seere bes kontakte Publikumsservice, tlf 815 65 900