Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 tirsdag 21. november 2000 kl 17.05 Ettermiddags-tv

Ettermiddags tv

NRK1 tirsdag 21. november kl 17.05
Ettermiddags-tv

Mystikk og tenåringsshow

Et visst mystikkens skjær vil flimre over tirsdagens Ettermiddags-tv, takket være en helt spesiell kunstner som dukker opp i studio. Langt mer håndfast er et innslag om de hundre tenåringene i Mosjøen som det siste året har inntatt scener i Midt-Norge med en forrykende forestilling bestående av sang, dans, drama, film og musikk.

Det presenteres glimt fra dette showet, mens primus motor Bjørn Johnsen representerer den ungdommelige glød som gjennomsyrer hele prosjektet.

Kari Mette Tvedt fra Drøbak lager lekre dukkehus og tar med seg den aller nyeste og meget spesielle produksjonen til studio. Veterinær Espen Odberg har langt mer vitale saker i bagasjen når han tropper opp med flere eksemplarer av originale, populære kjæledyr. Og den som prøver å oppnå en plass på Norsktoppen denne uken, er ingen ringere enn Trond Granlund.

Onsdag
Denne ettermiddagen blir det mer ungdommelig tjo og hei i Ettermiddags-tv når tolv av de yngste danserne i Tingelstadringen fra Brandbu svinger seg gjennom både Hildes polka og tretur fra Fana. Kanskje blir det en svipp innom Per Spelmann også.

Minken Fosheim tar oss med inn i eventyret om komponisten Antonio Vivaldi, og får med seg et par unge venner til å spille hans musikk.

Else Marie Detloff har vært Oslo-guide i mer enn et halvt hundreår. Hun er invitert til studio for å fortelle løst og fast fra sin info-virksomhet i hovedstaden.

Torsdag
I dag slår Taekwon-Do-nestoren Søren Engelschiøn et slag for spesialidretten sin. Han representerer den mykere varianten av denne koreanske kampsporten, og lover å by på en kjapp og illustrerende innføring.

Frøydis Sagen skal fortelle om norsk hjelp til gatebarn i Brasil, og klinisk ernæringsfysiolog Ellen C. Strøm synes det er på sin plass med noen enkle tips om sunt kosthold.

Endelig smeller Jan Eriksen og sju andre blåsere til med en saftig messingbolk der 150-årsmarkeringen for komponisten Ole Olsens fødsel er en del av repertoaret.

NRK1 tirsdag, onsdag og torsdag kl 17.05

Egenprodusert direktesending fra Underholdningsavdelingen
Programleder: Andreas Lunnan
Prosjektledere: Lisbeth Larsen Roås og Wenche Solum
Pressekontakt: Helene Amlie, 23 04 77 51 (helene.amlie@nrk.no)