Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 mandag 24. mars 2003 kl 22.30 Absolutt fabelaktig

Tynn, tynnere, tynnest

Edina Monsoon (Jennifer Saunders) vil bli tynn. (Foto: BBC)
Edina Monsoon (Jennifer Saunders) vil bli tynn. (Foto: BBC)
Edinas fascinasjon over tynne folk og ønske om selv å være syltynn, er et stadig tilbakevendende tema.

Eddy har jo prøvd hver eneste hurtigdiett som finnes i boka, men er stadig like desperat etter å være tynn, å gjøre tynne ting, å føle tynne ting – og være i stand til å kle av seg uten å ha striper på kroppen etter for trange klær!

Etter en "Sex og singelliv"-aktig lunsj med noen nådeløse venninner, bestemmer Eddy seg for å gå over til en streng diett bestående av utelukkende vann og kjøtt. I tillegg melder hun seg på et treningsopplegg i regi av det britiske militæret.

Om serien
Det er klart for fjerde serie med "Absolutt fabelaktig", og enkelte ting forandrer seg aldri - ingen Eddy og Patsy uten "Bolly" og "Stoli"! Bollinger Champagne og Stolichnaya vodka er selve livskilden for de to sprø damene.

I disse nye episodene har den alltid like trendbevisste Edina Monsoon, eller Eddy, flyttet sine forretningsinteresser fra PR og moter til tv-produksjon. Samtidig har Patsy Stone av uforklarlige årsaker klart å blitt forfremmet til sjefredaktør i motebladet, til tross for sin hang til å hengi seg til kunstige stimuli. Saffy, Eddys datter, prøver stadig å flytte ut, mens moren til Eddy har begynt med salsadansing og uhemmet internett-shopping.

Britisk komiserie
Absolutely Fabulous, serie 4
Produksjon: British Broadcasting Corporation BBC Worldwide
Regi: Bob Spiers
Manus og idé: Jennifer Saunders
I rollene: Jennifer Saunders (Edina), Joanna Lumley (Patsy), Julia Sawaiha (Saffy), June Whitfield (mor), Jane Horrocks (Bubble)
Pressekontakt: Sidsel Aarsnes Linden, 23 04 98 41/909 55 364