Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 søndag 5. februar 2012 kl 22.15 Livets mange sider

På politisk villspor


Logan kommer seg etter ulykken, men på sykehuset utmerker han seg snart som en særdeles gretten pasient. Dette får ham på gale spor.

Når han skrives ut fra sykehuset slutter Logan seg til en sosialistisk pasientforening som han tror er en lobbygruppe for sykehuset. I virkeligheten er gruppen en antikapitalistisk forening med bånd til Baader-Meinhof.

På oppdrag fra gruppen reiser Logan til Sveits, men når det går opp for ham at han er sendt for å handle inn våpen, forlater han gruppen. Han slår seg ned i huset sitt i Frankrike, der han møter den skilte kvinnen Gabrielle.

Om serien
Logan Mountstuart er en forfatter med et meget interessant liv. Han reiser over hele verden og møter berømtheter som Ernest Hemingway, Ian Fleming og hertugparet av Windsor. Han opplever krig, en statsministers død og en konges abdikasjon. Dette er filmatiseringen av boken om ham, skrevet av originalens forfatter, William Boyd.

Logan ser ut til å ha alt. Han er en suksessrik forfatter, er medlem av sosieteten og eier en stor villa. Men vil han klare å takle at livet er fullt av tilfeldigheter når ekte kjærlighet oppstår?

Ethvert menneske er sammensatt av flere personligheter. Dette er ledetråden i den prisbelønte serien om forfatteren Logan som møter berømtheter i 1920-årenes Paris, i New York på 50-tallet og i London 30 år senere.

Amerikansk dramaserie i 6 episoder
Originaltittel: Any Human Heart
Produsert av NBC Universal
Produksjonsår: 2010
Med: Jim Broadbent, Matthew Macfadyen, Conor Nealon m.fl.
Pressekontakt: Jade Josefine Nordahl , tlf: 92403873 / 23044576
TV-seere kan kontakte NRKs Publikumsservice:info@nrk.no , tlf: 815 65 900